2016.08.17 16:43 (prieš 10 m.)
Linuxs parašė:
Taip, kartas nuo karto pasiziuriu temą apie žindymą, ir susidariau nuomone pagal merginas, kad visi gydytojai yra blogi
is kuriu nemazai raso staripsnius ar knyg…
Ne visi gydytojai blogi, bet kai kuriem labai truksta ziniu, ypac zindymo klausimais. Man buvo mastitas. Issigandau, nulekiau pas gydytoja. Ji grieztai uzdraude maitinti, liepe nusitraukineti piena ir ispilti (man nusitraukinejimas yra kirvis, niekaip neistraukia pientraukis pieno), israse antibiotiku(net nezinau ar jie suderinami su zindymu, nes ji juk uzdraude man zindyti) ir dar siuntima i priimamaji. Zinot, uzsukau as i tema apie zindyma, papasakojau kas kaip ir paprasiau patarimo. Mamytes kuo puikiausiai man paaiskino ka daryti. Siuntima ir recepta ismeciau i siuksliadeze. Zindziau sekmingai ir lb greitai issigydziau. Ir tai ne kazkokia kaimo felcere mane taip "gyde", o Vilniaus gydytoja. Tad tikrai neverta aklai pasitiketi gydytojais, ypac zindymo tema, nes kompetencijos retas gydytojas turi sia tema. Kiek girdejau, nemazai ju gauna dovanu uz misinuko isiulymus. bet tai tik nuogirdos
Apie zindyma... Ne visom vienodai gaunasi zindyti. Kai kurios net neisivaizduoja, kas yra augimo suoliai, kruties streikas ir pan. O kitos susiduria su dideliais sunkumais. As - neisimtis
Labai kovojau del kiekvieno pienelio laso, nes zinojau, kad tai geriausia mano mergytei. Bet kadangi neturejau palaikymo is vyro, mat jis gi zindymo specas! ir zino ka sako!.. Mat jo mamai(isaugino 3 vaikus), jo sesei(2 vaikai), kolegu zmonom "baigesi pienas", tai ko as cia verkiu ir dar baruosi, nes ir man taip pat "baigesi pienas" ir nereikia is to tragedijos daryt. Man buvo toks jausmas, kad mane neigalia vyras isvadino... Neisivaizduojat kiek as asaru isliejau per savo vyra... Teko kompromisa prieiti, kad kazkiek misiniu primaitintumem. Verkiau, negalejau ziuret. Ir knyga Vitkausko kisau po nosim, ir straipsnius liepiau pasiskaityt. Ai... O dabar dziaugiasi, kad turim kaip vadina papulius begedulius
Ir zinot, jis dabar zindymo klausimais patarineja nesciai kolegei