GAMED parašė:
tai va aš esu Vaistininkė ir tą sakau drąsiai
Kaip malonu!
Dabar jau zinosiu i ka kreiptis vaistu klausimais
GAMED parašė:
tai va aš esu Vaistininkė ir tą sakau drąsiai
Kaip malonu!
Dabar jau zinosiu i ka kreiptis vaistu klausimais
Guminis meskiukas parašė:
Valocordin-Doxylamin yra antihistamininis preparatas. Jis vartojamas trumpalaikiam miego sutrikimui gydyti. Juo gydoma kartkartėmis užeinanti suaugusių žmonių nemig…
koks dar tau antihistamininis?ką čia nusikalbi?matosi,kad žodžio reikšmės net nežinai.antihistamininis yra vaistas nuo alergijos...ir 100proc jai galėjo padėt nuo širdies,nes jis nerviškai širdį ramina!
GAMED parašė:
koks dar tau antihistamininis?ką čia nusikalbi?matosi,kad žodžio reikšmės net nežinai.antihistamininis yra vaistas nuo alergijos...ir 100proc jai galėjo padėt nuo š…
Na gal "vaistininkė" bent pagooglinti galėtų?
www.pasveik.lt/vaistai/valocordin-doxylamin/10252
www.infomed.lt/vaistai/valocordin_doxylamin_tirp_50ml-10000184581.html
Uoga parašė:
Na gal "vaistininkė" bent pagooglinti galėtų?![]()
www.pasveik.lt/vaistai/valocordin-doxylamin/10252
…
jūs goglinkit,o man labai juokingai skamba,kaip gali antihistamininis-tai yra slopinantis histaminą,kuris yra alergijos receptorius,veikti raminančiai...
gal pagoglinkit mokslinį darbą,o ne kvailą reklamą,ok? www.mokslobaze.lt/antihistamininiai-vaistai.html
O, buvau pasiilgus šios temos"
Šiaip ta "kvaila reklama" yra informacinis lapelis, o jūsų nurodytas "mokslinis darbas" yra referatas, kuriame net nekalbama apie doksilamino-vandenilio sukcinatą, kuris ir yra minėto Valocordin-Doxylami veiklioji medžiaga ir kuris veikia antihistaminiškai. Tai tikrai nesunkiai internete (oficialiuose puslapiuose) randama informacija.
Tai man jau net nebejuokinga, o graudu, jei su "vaistininku" reikia diskutuoti apie tai, kad Valocordinas ir Valocordin-Doxylami nėra vienas ir tas pats. Teoriškai, lyg ir turėtumėte tai žinoti?
simonyte_k parašė:
Panos, dv nusileiskit kuri kuriai ir baikit sita tema. Visiem jau aisku kad abi dauk zinot apie vaistus, bet cia jau i diskusija nepanasu , panasu i "Kuri kuria nug…
taiklu
"protų mūšis"
Uoga parašė:
O, buvau pasiilgus šios temos"![]()
"referatas"buvo pirmas goglės duotas straipsnis,kad jums parodyt,kas yra histaminas.mane į orą neša tokios jūsų kalbos ir ginčai,kai aš žinau tą dalyką tikrai,o jūs tik kiršinatės.man nereikalingi jokie referatai,mokslus baigiau,diplomus turiu toje srityje,nepertraukiamą darbo stažą14metų bei pacientų pagyrimo raštus farmacijos departamentui...taip kad prie geriausių norų nepamirščiau,kas yra kas.bet jei patinka,galit ginčytis.o gal tiesiog bibliotekoj knygą lengvai paskaitykit Histamino tema..
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai