Vasara93 parašė:
Na jus taip negatyviai iskarto nenusiteikite, kad ilgai uztruksite. Atsiseskite ramiai, pakvepuokite, ir parasykite kiek esat turejusi pastojimu ir kaip jie baigesi…
Ačiū jums labai. Tikrai įkvepiate 🤍 Žinau ir suprantu, kad tikrai per jautriai reaguoju, bet turbūt dar viskas labai jautru. Vieną dieną galvoji, kad tavo gyvenimas gali pasikeisti (kai matai teste vaiduoklius, ir daraisi vis kitą testą ir visur kažkas matosi) tada pradedi įsivaizduoti ir tos neįgyvendintos svajonės, kurios vėliau dūžta labai skaudina. Atrodo nori viską padaryti, kad ir vėl grįžtum į tą būseną.
Mano istorija tokia. Hormonai geri, išskyrus prolaktiną, tam turiu gerti bromokriptiną, kad jį kontroliuoti. Pirmas pastojimas iki 5 sav. buvo 2022 07. mėn.tada buvo prieš 4 mėn. darytas pratekamumo tyrimas putomis ( viskas buvo gerai), buvo jau antri metai nepastojimo tiesiog pabandžiau gerti aspiriną, jaučiau, kad neturiu ko prarasti. Tą mėnesį pradėjo vaiduokliauti testai, ryškėjo, bet prasidėjo rudas tepliojimas. Taip jau gavosi, kad žinojau, kad vyksta kažkas negero, bet buvau jau rezervavusi laiką hcg. Pasidariau atsakymai: hcg 6.31 progesteronas 2.11 tą kartą tyrimo dieną normalios mm prasidėjo.
Dabar ruošiausi, Ivf. Vaisingumo gydytojai užsiminiau, dėl aspirino vartojimo ir tą sykį mažytės sėkmės. Abi nusprendėme, kad reikia tirti Afs. Žinoma pasidariau. Rezultai puikūs, nėra kabliukų.
Šį kartą kibimas įvyko be jokių vitaminų, aspirino ir šiaip net nesistengiau labai pastoti. Juk laukiau Ivf, šį mėnesį pradžioje turėjau vizitą pas gydytoją, bet mm vis neatėjo. Na, ir prasidėjo žaidimas su nt. Kelti skirtingi testai vaiduokliavo, paskutinis testas šį antradienį ( vakare) buvo ryškiausias. Su geromis mintimis ir viltimi prieš hcg nuėjau miegoti. Ryte atsibudau išpilta prakaito. Aš išvis neprakaituoju, bet atsikėliau, tarsi apipilta vandeniu. Ryte pasidarius nt jau žymiai mažiau matomas vaiduoklis. Hcg tos dienos 8.18, progesteronas 4.48... Na, ir susirgau. Kažkodėl galvoju, kad mano organizmas kažką padarė vaisiui 😔