Aida1118 parašė:
Aš noriu pakeisti gavėjo sąskaitą per spis. Tik vienam vaikui noriu vesti į sąskaitą jo
juk sakom negalima vaiko sąskaitos pridėt 😀tik išmokos gavėjam pervedama t.y vienam iš tėvų, kuris pildo prašymą
Vaiko pinigai yra visiems vaikams, nepriklausomai nuo tėvų pajamų, kiekvieną mėnesį mokama išmoka. 2026 m. ji sieks 129,5 Eur. Skaityti
visą straipsnįAida1118 parašė:
Aš noriu pakeisti gavėjo sąskaitą per spis. Tik vienam vaikui noriu vesti į sąskaitą jo
juk sakom negalima vaiko sąskaitos pridėt 😀tik išmokos gavėjam pervedama t.y vienam iš tėvų, kuris pildo prašymą
Aida1118 parašė:
Nepakeisit, nes vaiko vardas ir pavardė nėra tokia pat kaip jūsų.
Vaiko vardu irgi nesupildysit, nes turi pildyto vienas iš tėvų.
Taigi vienintelis variantas daryt per savo banką direct debit.
Aida1118 parašė:
Nesąmones sakot. Dukra gavo į savo sąskaitą kol suėjo 18 metų. Buvo padarytas pakeitimas ir gavo į savo sąskaitą. Ir kodėl vaiko netokia pavardė kaip mano ?…
Na jeigu jūs kaip pvz Lina Linauskaitė,tai abejoju,kad jūsų vaikas taip pat Lina Linauskaitė.
Esmė,kad prašymo teikėjo ir išmokos gavėjo vardas pavardė turi sutapti.
Pvz aš dokumentuose buvau viena pavarde,o spis dar sena pavardė buvo banko sąskaitos nurodyta. Duomenys atsinaujino ir viskas, nebesutampa ir atmetė.
Aida1118 parašė:
Nu ok su pavarde. Bet dukra pinugus gavo tiesiogiai, o sūnui nebemoku
Tai bandykit į seniūniją eit ir ten tiesiogiai pildyt, nes per spis tikrai nepaeis. Net nepriims
Aida1118 parašė:
Nu ok su pavarde. Bet dukra pinugus gavo tiesiogiai, o sūnui nebemoku
Seniūnijoj pas soc.darbuotoją ir aš buvau,ten viską supildžiau ir žinau,kad tikrai viskas gerai,nekyla klausimų ar viskas bus ok. Nueikite ir Jūs🙂
Kriste36 parašė:
Sveiki. Gal kas zino kada si menesi bus uz vaikus?
Tada, kaip ir ankstesnius mėnesius
Kriste36 parašė:
Sveiki. Gal kas zino kada si menesi bus uz vaikus?
Kaip visada. Kuo šis mėnesis kitoks?
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai