buste parašė:
Sveikos mamytes gal galetumete man paaiskinti mes esame alergiski grikiam ir ryziam. Truputi paraudo pienui. Tai kaip ten su tais jogurtsis? Ar juos galima vaikuciu…
Jei alergija pieno produktam, tai visiem be isimties
buste parašė:
Sveikos mamytes gal galetumete man paaiskinti mes esame alergiski grikiam ir ryziam. Truputi paraudo pienui. Tai kaip ten su tais jogurtsis? Ar juos galima vaikuciu…
laukų vėjas parašė:
Bet jie ten kazkaip suskaidyti yra ar as jlystu?
laukų vėjas parašė:
Visoms sunku, patikekit. Poziuri keist sunku, ieskot priezasties sunku, eit pries sistema sunku. Jus net neisivaizduojat, kaip sunku yra neskiepytpradeda…
Įsivaizduoju!
O ką dėl darželio darysit?
Fėja_ parašė:
Panos kaip su lopo testo darzovem? Ar galiu vienam puode paruost (isvirti) morka, bulve, moliuga ir cukinija ar atskirai makaluot? Mum 9val des tai nezinau kada ir …
Viska reikia virti atskiruose puodose, su atskirais vandenimis ir atskirais saukstais, kad maistas tarpusavyje nekontakuotu ir neiskreiptu tyrimo rezultatu.
laukų vėjas parašė:
Drisciau suabejoti jusu teiginiu... mes turim alergija pienui, bet visiskai lopo tyrimas nerode alergijos varskei, sviestui, grietinei, o jogurtui ir kefyrui irgi vos.vos tesureagavo.
Dziulyte parašė:
Viska reikia virti atskiruose puodose, su atskirais vandenimis ir atskirais saukstais, kad maistas tarpusavyje nekontakuotu ir neiskreiptu tyrimo rezultatu.
O is vakaro galima issivirti jei tarkim tyrimas 9val ryte?
ievi parašė:
Įsivaizduoju!![]()
O ką dėl darželio darysit?
Tai kaip suprantu alergiskus ar taip ar taip butu prieme, tik kad berods jau atsauke ta draudima.
Labas vakaras!
Dominykui taip pat AD, išberti skruostai. Situacija tai geryn, tai vėl paūmėja. Galvojau riešutai, nebevalgau jų, kelias dienas lyg ir šviesėjo skruostai, bet vėl BUM! Dabar nevalgau kviečių. Irgi lyg jau buvo gražiau, bet šiandien vėl...
Žodžiu man jau stogas važiuoja
Kiek laiko stebit nevartodamos kažkokio produkto? Savaitę? Dvi? Ar jau iškart pasimatytų pagerėjimai, jei atrasčiau TĄ produktą?
Ačiū, kad dalinatės informacija ir savo patirtim
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai