koriandras parašė:
o jus pacios pabandykit suvalgyti ir pasisverti, niekad nesversit tiek kiek suvalget
jeigu tiek priaugo svorio vadinasi pieno gauna pakankamai. Čia ne mano nuomonė o taip tikrinama ar tikrai pieno per mažai kaip mamai atrodo.
koriandras parašė:
o jus pacios pabandykit suvalgyti ir pasisverti, niekad nesversit tiek kiek suvalget
jeigu tiek priaugo svorio vadinasi pieno gauna pakankamai. Čia ne mano nuomonė o taip tikrinama ar tikrai pieno per mažai kaip mamai atrodo.
koriandras parašė:
na suauges ir kudikis ne visai tas pats
nesigincisiu bet sito budo mane ismokino ir taip placiai naudoja santariskiu ligoninej... taip kad nemanau kad jis visai bereiksmis...
koriandras parašė:
tai vaikiukas turi suvalgyt 2 savaiciu kazkur apie 100ml per karta ar taip supratau? tai per visa diena jau nemazai gaunasi
laimux parašė:
tai vaikiukas turi suvalgyt 2 savaiciu kazkur apie 100ml per karta ar taip supratau? tai per visa diena jau nemazai gaunasi![]()
taip
rigvita parašė:
Mamuliai bet kurioje ligonineje ar klinikoje yra hospitaline infekcija. Ten yra sava flora - fauna. Tai priklauso nuo organizmo, arba tu ja pasigauni arba ne. Galiu mergaites pasakyti, kai pradejau dirbti ligonineje, puse metu sirgau puline angina, kol organizmas priprato prie ligonines bacilu.Na as Sandrule 30 diena dar tebebuvau pogimdyminiam skyriuje. Tai visi ten labai buvo sunerime del taves. Girdejau kaip gydytojai kalbejo apie tave. Tik va gaila, kad nezinojau, kad ten tu buvai, buciau uzejusi aplankyti tave. Ir vis man sekasi vyrus matyti
Tavo vyras sekmadieni teiravosi vaiku gydytojos as as laukiau kol aparatas man kakavytes padarys. Tai kiek nugirdau stafilokoka turejote ar ne?
eiktu nu wa butume susipazinusios
man nepasake sake vidine infekcija pagauta gimdymo metu ir wisi ta tekartojo.
Sandra parašė:
eiktu nu wa butume susipazinusiosman nepasake sake vidine infekcija pagauta gimdymo metu ir wisi ta tekartojo.
![]()
pazistamas jausmas... pagimdem abi leliukus ta pacia diena su infekcijom ir gavo abieju doze antibu is karto... laikykis Sandra
inguliagu parašė:
Kaip ten bebutu - jau viskas praeityje. Sveikinimai, Sandrute suslaukus sunelio, dovanos teveliui Juros sventes progaAukite diduciai, grazuciai, sveikuciai ir bukit laimingi. Skanaus pienuko ir ramiu nakteliu Jums abiems su Dijariuku
![]()
Dekui
laba mamytes, kas kiek laiko jusu mazyliai valgo ir kiek suvalgo?musu mazyle valgo aptamil 1 misinuka suvalgo 100ml ir valgo kas 2 valandas neistempia kaip raso kas 3-4 valandas , as sakau gal reikia misinuko besociam vaikiukam ?ar zinot ka apie tuos misinukus?gal teko susidurti?
simulente parašė:
Aciu Ernestaaplenkei tu mane su savo Martynu, uztat prasau dabar man uzaugint gera zenta
![]()
Butinai, mes labai pasistengsim :)))
labas rytelis
na ka mano papao kiekviena diena vis gereja
pienuko daugeja,dziaugiuosi kad nepraradau vilties
as va tikrinu kiek vaikiukas privalge pvz dbr atsikeliau su didziausia krutine ir mano mergyte ja kuo puikiausiai istustinu
beto seku kiek ji pridaro i pampersiuka,jai ji puikiausiai tustinasi nera ko bijot kad neprivalgo
blemba kaip as noriu kavutes
ar geriat kuri? as tai 3in1 tos labai noreciau
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai