dreaming parašė:
tai tikriausiai ne SMP ?o company scheme maternity pay?
smp gaunu
dreaming parašė:
tai tikriausiai ne SMP ?o company scheme maternity pay?
smp gaunu
sandramar parašė:
smp gaunu
tai matyt buna kazkokiu salygu, kur galima anksciau iseiti ir gauti pinigelius, nezinau
net govermento puslapy nieko apie tai nera. Tai matyt su darbdaviu reikia sneketi, viska paaiskins issamiau
dreaming parašė:
tai matyt buna kazkokiu salygu, kur galima anksciau iseiti ir gauti pinigelius, nezinaunet govermento puslapy nieko apie tai nera. Tai matyt su darbdaviu reikia…
man visi ir taip sake kad negausiu bet ... ...
klaustuke666 parašė:
Dirbu fizini darba, sunkoka labai dirbti, pilvas jau trukdo :/ Aciu labai uz sia info, nezinojau apie tuos child benefit![]()
As naktinį darba po 10 h dirbau 4nakyis iki 7 men.buvo labai sunk
Morkyte29 parašė:
As naktinį darba po 10 h dirbau 4nakyis iki 7 men.buvo labai sunk![]()
o varge tikrai labai sunku turejo buti jums :/ ir dar naktinis darbas..
Indriuka parašė:
as dirbau su pilvu iki 8 men.vien del to,kad ilgiau galeciau pabut su maziuku,bet teko eit i darba,kai jam buvo 7 men.![]()
As i dekreta isejau likus 2sav iki termino irgi su mintim kuo ilgiau but su vaiku namuose. Bet mano darbas lengvas nors ir stovimas,bet dirbu tik 5 val. O kodel jus gryzot anksciau,nei priklauso?
piene32 parašė:
As i dekreta isejau likus 2sav iki termino irgi su mintim kuo ilgiau but su vaiku namuose. Bet mano darbas lengvas nors ir stovimas,bet dirbu tik 5 val. O kodel jus…
As irgi isejau atostogas likus 2 savaitėms iki termino, o dikretinese prasidėjo nuo termino dienos, kai mergaitė ir gimė.
tai kai dukriukui buvo 9 mėn ir dvi savaites teko grįžti į darbą
su antru, lygiai taip pat norėčiau, nors ir sunku, bet užtai su mažylių ilgiau pabūti
piene32 parašė:
As i dekreta isejau likus 2sav iki termino irgi su mintim kuo ilgiau but su vaiku namuose. Bet mano darbas lengvas nors ir stovimas,bet dirbu tik 5 val. O kodel jus…
pas mane darbe truko darbuotoju,tai teko i savaite pora dienu padirbet...
Judita93 parašė:
As irgi isejau atostogas likus 2 savaitėms iki termino, o dikretinese prasidėjo nuo termino dienos, kai mergaitė ir gimė.tai kai dukriukui buvo 9 mėn ir dvi …
as sakiau,kai pasigimdysiu antra,busiu su vaikuciais namie,musu tetis dirbs kuri laika..bet pirma reikia pagaut dar gandriuka
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai