Agne_Ker parašė:
Originalą :)) grąžins atgal
aciu
Agne_Ker parašė:
Originalą :)) grąžins atgal
aciu
kosma parašė:
Girdėjau kad kai turi atra vaiką moka mažiau child benefitu. Galzinor kokia suma?
uz pirma 20,uz antra 13 su centais
klaustuke666 parašė:
Kada pradeti tvarkytis tuos popierius del tu visu pasalpu? vienisa mama, laukiuosi 28sav. ar tik vaikui gimus?
Taip. Tik sure start grand galite is anksto kreiptis. Turetumete gauti.
Ten vienkartine 500 svaru ismoka.
Zinau, kad ja job centras moka, bet daugiau nepagelbesiu, nes dukryte gimdziau Lietuvoje, o sita ismoka skirta tik pirmam vaikui.
Parasykite sure start maternity grand ir tikrai rasite visa info, kaip ir kur kreiptis
labas vakaras, cia tikrai yra zinanciu, esu pasimetus, cituacija tokia, laukiames , dirbu tiesiogiai fabrike, musu fabrikas persikelia i kita vieta, ir manes klausia ar as sutinku gristi po maternity, i fabrika, salygos yra tokios kad jeigu pasakau kad negrisiu, jei man ismoka ismoka, bet maternity jie man nemokes, atsisako moketi sake job centras mokes, ir liepe imti P45, tai kaip dabar elgtis esu pasimetus, Gimdyti turiu geguzes men, fabrikas persikelia irgi geguzi, i maternity eisiu balandi, bet kai iseisiu i maternity tai busiu jau bedarbe nes liepe imti P45, gal essat kas susidure su tokia situacija
smelio kopos parašė:
labas vakaras, cia tikrai yra zinanciu, esu pasimetus, cituacija tokia, laukiames , dirbu tiesiogiai fabrike, musu fabrikas persikelia i kita vieta, ir manes klausi…
kiek laiko dirbi?
Sveikos, merginos. Domina klausimelis, gov.uk kai ziuriu eligibility del motinystes ismoku, raso kriterijus: turi dirbti ir turi buti isdirbes ne maziau 26 sav iki einamosios 15 sav iki gimdymo datos. O gal zinot kaip yra jei esi isdirbes 24 ar 25 sav, tuomet visiskai jokios ismokos nepriklauso? Gal kuri esat susidurusios?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai