laukų vėjas parašė:
Vaikui į darželį vaišės![]()
Kur tokių indelių galima gauti želiukams?
laukų vėjas parašė:
Perliuko mama parašė:
Mano mama savo gimtadieniui kažką pirko iš maximos, tai išsaugojo man. Šiaip ir man būtų įdomu, kur tokių gauti, gal kas žinote?
laukų vėjas parašė:
Mano mama savo gimtadieniui kažką pirko iš maximos, tai išsaugojo man. Šiaip ir man būtų įdomu, kur tokių gauti, gal kas žinote?![]()
Aišku. Ieškosiu tada Maximoj. Taip pat vaiko gimtadieniui norėčiau...
laukų vėjas parašė:
Kaip popsus gaminote?;)
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Gavau vakar pomidoru 😮 daug! ka gaminti su jais? Kone kasdien gaminu salotas su feta, man tai tobulas vasaros skonis, kai pomidorai naminiai ir gerai prisirpe. Bet …
As planuoju daryti sauleje dziovintus ziemai 🙂
laukų vėjas parašė:
Mano mama savo gimtadieniui kažką pirko iš maximos, tai išsaugojo man. Šiaip ir man būtų įdomu, kur tokių gauti, gal kas žinote?![]()
Naujasis limas , jie ir siunčia. Be dangtelių (gal buvo ir su, nebuvo aktualu, tai neatkreipiau demesio) yra Promo
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Gavau vakar pomidoru 😮 daug! ka gaminti su jais? Kone kasdien gaminu salotas su feta, man tai tobulas vasaros skonis, kai pomidorai naminiai ir gerai prisirpe. Bet …
Sriubą, džiovintus pomidorus, naminį pomidorų padažą 🤔
laukų vėjas parašė:
Urmo bazėj yra plastikinių indukų parduotuvėlė, ten didelis pasirinkimas, gal ten būtų ir tokių, arba dar pasižiūrėti Promo
laukų vėjas parašė:
gal dėl želė išsileido grietinėlės kremas, reikėjo pabandyti prieš tai želė patepti plonu sluoksniu sviestiniu kremu ir tada dėti grietinėlę
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai