kaip diena..taip naujiena..
su pirmu dare 1 kart ligoninej.
su antru dare 13 sav,. ir is karto uzrase 36 sav. droghedoj.
nieko nesuprantu.
vika231 parašė:
Man kartais atrodo,kad perdetai rupinasi![]()
Mano drauge mullingare irgi lankosi gavo tik viena skana pradzioj ir kai i ligonine turejo atsigulti patikrai, labai nusivylusi yra ji sia ligonine, sake cia jos pirmas ir paskutinis vaikas sioje ligonineje.
Gerai kai jus pas gera daktara pauole esat, o ja varkse tikrai uzjauciu del prieziuros
ejau pati su ja i ligonine ir pakraupau kaip ta kart su ja ten bendravo
aidosiuka parašė:
Mano drauge mullingare irgi lankosi gavo tik viena skana pradzioj ir kai i ligonine turejo atsigulti patikrai, labai nusivylusi yra ji sia ligonine, sake cia jos pi…
Vargsiuke,pasitaiko visokiu daktaru.Nors as apie sia ligonine nieko blogo nesu girdejusi is pazystamu.Jetau dar prisikalbesiu,kai paciai reiks gimdyti papulsiu pas kokia ragana
sveikos, mano gp tiksliau midwife, man pas ja lankytis reikia skano nedaro, ligoninej buvau dar tik viena karta 14sav dare skana kitas vizitas ligoninej 28sav tikiuosi darys skana
as taip pat mullingar ligoninej lankausi, del bendravimo kol kas nesikundziu lb maloniai i visus klausimus atsake, beje skanas pas vyra man buvo
vika231 parašė:
Vargsiuke,pasitaiko visokiu daktaru.Nors as apie sia ligonine nieko blogo nesu girdejusi is pazystamu.Jetau dar prisikalbesiu,kai paciai reiks gimdyti papulsiu pas …
Oi manau viskas bus gerai jei iki dabar buvo tai neturetu pasikeisti
beje nebedaug liko jau jum , gal zinot ka turesit?
aidosiuka parašė:
Oi manau viskas bus gerai jei iki dabar buvo tai neturetu pasikeistibeje nebedaug liko jau jum , gal zinot ka turesit?
Man nebedaug,bet jum isvis jau nieko nebeliko jau toj savo mazyli supuoti galesit, kaip smagu
As jau laukiu nesulaukiu
Berniukas pas mus o pas jus?
.Pipiriukas. parašė:
Aš irgi Mullingare. Žiūrėk, blemba, kaip jie pasitaisė! Maladiec - ką bepridursi ;)
Hm... Kaip cia pasakius pasitaise... As jau eau 17 savaiciu, o manes vis dar nekviecia... Dar nei karto nebuvau ligonineje :-D ... Reikes ryt vel skambinti...
MAMMY1 parašė:
kaip diena..taip naujiena..
su pirmu dare 1 kart ligoninej.
…
Man su abiem taip pat paskutini skana su abiem turejau sav pries gimima, su dickiu net svori pataike kiek pasake tiek ir gime
Derra parašė:
Sveikinimai didziausi naujai mamyteiIr negaliu patiketi, kad toks lengvas ir greitas gimdymas buvo
Linkiu tik geru emociju, kuriu manau tikrai n…
Nu dar prieš metus, Mullingaras kitus miestus galėjo pranokt nebent žioplių skaičium.
O man tai smagu, kad taip žiūri. Ir kuo džiaugiuos, tai kad vis pas airę papuolu o ne pas tuos babajus.
Jezau, kaip aš jų nepernešu....
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai