2012.06.11 21:24 (prieš 14 m.)
Labukas mergytes
Frukte, ir as dar noriu susimatyt su tavim,o kada tu pala jau isskrendi primink? Laimingiausia, Prada, Kamila,ir kt. kuriu nepaminejau,mes dar nesimate, tai irgi butu smagu susitikt,kaip ir su visom, kurias jau maciau
Tik as treciadieni negaliu, sveciu turesiu. Galiu rytoj, ketvirtadieni arba penktadieni popiet
Belinda ir Ligitele, aciu uz patarimus del maitinimo
Pastebejau,kad paskutinem dienom ji trumpiau valgo nei anksciau ir sotesne buna, bent jau man taip atrodo, nes ramiai ismiega iki 4 valandu, ko anksciau nebudavo... Pientrauki turiu ta rankini toki, bet man kai speneliai buvo pazeisti tai labai skauda su juo nusitraukinet, tai jei nusitraukineju, tai ranka, per viena nutraukima is vienos kruties prisitraukia nuo 60 iki 100 ml,nors vis tiek man rodos kad visada ten dar lieka kazkiek
Tai nezinau,cia daug ar mazai? tik ilgokai aisku uztrunka rankiniu budu
bet va,kuo daugiau, traukiu, tuo daugiau ir gaminasi, tai gal jau prades po biski prisivalgyti mazyle mano. Beje siandien buvom kraujuko priduoti del geltliges,nes ji mums dar nepraejo, tai kraujo rezultatai geri, viskas ok,tikiuosi greit praeis. Ir kas labiausiai nustebino, kai svere siandien, kad nuo penktadienio ji priaugo 160 gr
Tai nezinau, ar svarstykles ten gryba pjove, ar cia per ta savaitgali ji tiek priaugo
Laimingiausia, mano drauge va kaiminystej atsikrauste, 1 kamb butas uz £800, tai jie labai dziaugiasi, nes kiek ieskojo tai cia padoriausias ir pigiausias variantas. Del olimpiniu kol kas patarciau palaukt,nes kainos uzkeltos gerokai cia rytuose