Nano uraaaaaaa!!!!!!!!
tuoj lelkia supsi!!!! Klausyk,nu kaip dabar be susitikimo,nieko nebus,niekur nevarai,mes ryt pas tave visos atlekiam,visos kartu gimdyt padesim
Oi ,o istikro tai labai dziugi zinia, gero tau gimdymo,lengvo ir greito
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
Cia su tais gydytojais tai kaip ir LT ziurint kur ant kokio papulsi istikro,as va pirmam echoskope kai buvau tai chainyze ten susivelus buvo kai pamate pas mane patamsejimus gimdoje,as jai iskart sakau,gal cia miomos nes jas dvi gimdos isorej turiu,o ji snet nesupratokas tos miomos.irgi pasikviete babaju tai jis jai net velniu dave kad bereikalo mane gasdina,nes ir as jau pradejau panikuot,kaip gali nezinot tokiu dalyku!!!!! bet jis pasake kad cia miomos,tai as nusiraminau...O ta kvaisa is to streso net pamirso paziuret vaikelio sirdies tonusus
nu ziaurus cia tie visi daktariuksciai, man kaip visada truksta zodziu apie juos....!
a tau pasiulyciau i ta baltik klinika, man ten geriausia, kiek esu buvusi...o tave uzrasiau, rugpjucio 6 diena 10h, ar gerai? nes tik td artimiausias laikas, jei netinka galim pakeisti...
siandiena maziui jau duosiu kalakutienos, bus vyruciui stipreniai pietus
) Dar pasiziurejo siandien ir mano pilva ir sako tu tikrai pati nori gimdyt??? sako koks didelis, ir kaip ji is ten islis