Vaida1234- UK parašė:
taip taip kiekvienas ziuri kaip geriau, cia tiesiog savo pozicija pasakiau, ir neturiu nieko pries tuos kurie cp renkasi, tiesiog mano patirtis gana skaudi tai vien prisiminus ir pagalvojus, kad dar ir vaiko ant ranku negali paimti, tai man per daug ziauru, nes savo mazutes laukiu nezinau kaip ko jau po tiek nusivylimu ir nepasisekimo tik norisi greiciau paimt ant ranku ir nepaleist. O tau po pirmo cp iskart pati maitinai? nes kai pagalvoji juk negali vaiko paimti tai kaip imanoma maitinti? matai cia man dabar yra viskas smalsu, nes pirmas kartas buvo visai kitoks ir negaliu lyginti su normaliu cp, nes daug ten visko buvo, tik noriu suzinoti kaip greitai viskas atsistato. sakai tau labai greitai liepe stotis, o man tik po 24val. ir tai labai sunku buvo.
lt vaiko man nedave iskart,atnese po 7val,tai iskart nemaitinau,tik kada atnese tada maitinau,as nesakiau kad man liepe greitai stotis,as pati atsistojau ir nuejau i toleta,sesele atejus sako pabandyk atsistoti,bet as jau pries tai buvau pasivaiksciojus,niekas man nieko nesake kad negalima ar pan,tiesiog jutau kad gerai jauciuosi taip ir padariau

tai va gryzom is lt sekmadieni nakti,dabar savaitele pailsesim ir sestadieni leksim 10 dienu i ispanija
vakar asdoj sutikau gulbyte tai teko pirma karta pamatyti Samantele,tai vajei kokia grazi mergyte