2012.07.18 12:35 (prieš 14 m.)
adoma, cezario geriau nereikia niekam, nebent pati to nori, abra daryti kai nera iseities, bet ci apatys medikai taip padaro, kad nebera iseities niekam kitam kaip cp. As evo slaukdama sakaiu kad tik epiduras bus, o gavosi taip kad nuturaliai, va. Man visai nieko neskaudejo, likau tikrai patenkint air buvau uz naturaluma, bet su dino turejau epidura, nes gimda ties 6cm sustojo aatsidarineti. Po epiduros neturiu siandien jokiu nusiskundimu, neskauda nugaros, o mano sesei jau 3 metai kaip po epiduros skauda.
Tau merguyte klubai pleciasi todel ir skauda viska.
Frukte, kaip as jauciuosi, ogi sudinai, dar taip nera buve, tiesiog neturiu jegu nieko daryti, akys i virsu lipa, nu ziauriai silpna kavos geriu, bet reikes dar viena veliau puoduka pasidaryti, man dar taip nera buve, kad netureciau noro ir jegu kazka daryti, as galvoju gal mazakraujyste kokia prisiejo dar prie viso sito, nes kitaip negaliu apibudinti savo situacijos, galeciau visa diena guleti ir i viena taska ziureti. sestadieni gavau vieta privaciai tirtis, bet man siandien tas sestadienis atrodo taip toli, tai dabar skambinsiu dar i kita klinika, ziuresiu ka ten pasakys, jei gausiu siandie arba ryt vaziuosiu su vaikais, o kaip kitaip. Negaliu i save tokia ziureti, kai energijos nulis