Kemille parašė:
Merginos, ar daretes kuri pregna test rozine juostele? Sunkiai ji ryskeja? Pas mane teigiamas aisku, bet jau taip silpnai tie testai pregna ryskeja 🤔 bet kazkur ska…

Tik nežinau, man jau nervas kyla kad paskutiniai trys vienodi
Kemille parašė:
Merginos, ar daretes kuri pregna test rozine juostele? Sunkiai ji ryskeja? Pas mane teigiamas aisku, bet jau taip silpnai tie testai pregna ryskeja 🤔 bet kazkur ska…

Tik nežinau, man jau nervas kyla kad paskutiniai trys vienodi
LifeHappens parašė:
Mano taip ryškėjaTik nežinau, man jau nervas kyla kad paskutiniai trys vienodi
![]()
Tai mano irgi vienodi du paskutiniai 😅 reik kita testa nusipirkt, cia sitie nieko gero
LifeHappens parašė:
![]()
Kiek jums dpo? Man normaliai isryskejo antroji juostele kai buvo 20 dpo 😊
Gileda parašė:
Kiek jums dpo? Man normaliai isryskejo antroji juostele kai buvo 20 dpo 😊
Lucious parašė:
Man taipat atrode kad per letai ryskeja, bwt buvo viskas gerai. Nusiraminkit merginos viskas liux, ramiai auginkit ir laukiu vizito pas daktare ❤️
Naudojot Pregna abi :)? Tai viskas gerai, ryskeja po truputi, o ir tiek testu sugadinta, negali buti visi teigiami be reikalo 🤭😅
LifeHappens parašė:
![]()
LifeHappens, nuo kelintos DPO pradėjote daryti šituos? Kiekvieną dieną darote?😊
Pupelis parašė:
Sveiki, jau matosi antra juostele, o jus matot?🤗
Matosi 👌
Kemille parašė:
Naudojot Pregna abi :)? Tai viskas gerai, ryskeja po truputi, o ir tiek testu sugadinta, negali buti visi teigiami be reikalo 🤭😅
As ne pregna naudojau, bet man ryskejo letai.
Ir pasibaige tie testukai pries pamatat super ryskia juostele. Testuku ryskejimas netiksli matematika tai labai daug kas itakoja, ka pries diena gerei, kiek kartu I toleta ejau ir t.t.. Kiek matau merginoms daugiau abejoniu sukelia nei ramumo. Kada pas daktare?
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai