rozalinka parašė:
zinau,kad ten yra, bet nerandu formos
![]()
Vaikui reikia atskira anketa jo vardu pildyt
rozalinka parašė:
zinau,kad ten yra, bet nerandu formos
![]()
matyta.asta parašė:
bet kur ta forma, gal galit nuoroda ikelti, nes as pati pries pora metu kai sau pildziau tai kitaip puslapis atrode, dabar nerandu tos anketos
rozalinka parašė:
bet kur ta forma, gal galit nuoroda ikelti, nes as pati pries pora metu kai sau pildziau tai kitaip puslapis atrode, dabar nerandu tos anketos![]()
Jei teisingai supratau ,šito reikia ? ? https://selfservice.udi.no/no/
sveikos,gal kuri nors esat susidurusi ir padesit,siuo metu nedirbu ir gaunu pinigus is nav,ieskau darbo,nav mano cv nusiunte i viena istaiga,siandien sulaukiau skambucio i pokalbi,viskas butu dziugu,bet ten dirbti nenoriu ir negaliu,nes darbo valandos iki 24h.o as turiu metu laiko dukryte,o be to toje istaigoje yra dirbes ne vienas pazystamas,tai teko girdeti,kad tenka dirbti virsvalandzius uz kuriuos nieks nenori moketi,o su darbuotojais elgemasi negraziai,na bet prie to galima prisitaikyti,bet darbo valandos man netinka visai,esme,kad nezinau,kaip elgtis,ar galiu tiesiog darbdaviui pasakyti,kad tokiom darbo val.dirbti negaliu,ar del to neismes is nav.?
Palankiai nav ziuri i mamas su vaikais. As pamenu ilgai neradau darbo. Pasikviete pokalbiui ir sako kas per beda kad taip ilgai be darbo. Na ir papasakojau, kad vyrad visada dirba nuo antros dienos iki vakaro desimtos tad as galiu dirbt iki kokiu keturiu kad vaika speciau pasiimti is darzelio. na tai labai palankiai i tai ziurejo ir pasake kad suprantamas dalykas. tad dave praktika darzelyje nes toks laikas man buvo idealiausias tik kad sunku buvo ten ilist be patirties. Tad po praktikos gavau darba darzelyje ir nav nesiule kitu darbu nes buvo pasizymeje del darbo laiko ir priezasti. Na kad vyras dirba visafa vakarinej pamainoj ir be manes vaiko niekas is darzelio nepaims
jums gal reiktu nave per pokalbi pabrezti del mazo vaiko. Nebent gal tetis gali pabuti su vaiku jei tinka darbo valandos? Siaip visada galite atsisakyt motyvuodama del ko. Nemanau kad kas jus ismes is nav. Dagpenger gal nuimti gali bet ir tai abejoju.. na jei netinka darbad tai ka daryt
sveikos visos
susipainiojus esu, ar gausiu dekreta ar ne
taigi darbuojuos nuo gruodzio ekstra, sausi pradejau praktika, kuri tesis iki liepos. tuo metu bus 5 men nestumo. tai kaip ir truktu 1 menesio, kad butu isdirbti 6 men is paskutiniu 10.
ar biuletenis praktikos pabaigoje padetu pratempti ta 1 menesi iki kol galesiu pildyti dokumentus? ar jei jau yra pabaigos data, tai biuletenis nieko neduos? zinau,kad dar buna ziuri keliu metu pajamas, tai tada kaip ir nebutu problemos, nes buvau dirbus anksciau. bet glumina tie bent 6 is paskutiniu 10.
k-o-m-a parašė:
sveikos visossusipainiojus esu, ar gausiu dekreta ar ne
taigi darbuojuos nuo gruodzio ekstra, sausi pradejau praktika, kuri tesis iki liepos. tuo metu bus 5…
Labutis jūsų atveju jeigu praktikos data pažymėta liepa kd baigiate biliotenis nepades deja....
turite išdirbti 6 is paskutiniu 10 Men, bet jeigu jums priklauso dagpengeriai, tada baigus praktika gausit juos, ir gausit dekretines, geriau žinokit eit i nava ir issiaiskint, labai painu
o galimas variantas kd ir skaičiuotu paskutiniu 3 metu pajamas bet tada ten turi but nemaZai uždirbta tiksliu skaičių nepamenu reikia tikrinti nav puslapyje
ievabur parašė:
Labutis jūsų atveju jeigu praktikos data pažymėta liepa kd baigiate biliotenis nepades deja....turite išdirbti 6 is paskutiniu 10 Men, bet jeigu jums priklauso d…
aciu uz atsakyma
deja dagpengeriai nepriklauso, pasibaige man jie nuo anu metu geguzes
tada tai buciau rami visiskai. zinau kaip ir visas tas peripetijas, ne pirmi metai cia, bet sioje situacijoje del to vieno menesio ir nezinau ka daryt. butu nekazka negauti dekreto del 1 men.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai