daite parašė:
Kada pildet, ar uztenka sulaukus metuku?
Pildziau pirma karta kai 10 men buvo,tai parase kad per anksti. Kai sueis 12 men tada ir pildyt.
daite parašė:
Kada pildet, ar uztenka sulaukus metuku?
Pildziau pirma karta kai 10 men buvo,tai parase kad per anksti. Kai sueis 12 men tada ir pildyt.
makane parašė:
Aciu aciu mamyres. Siusiu ir as leidima gyvent ir del visa ko gimimo liudijima. O leidimus reik abieju tevu ir vaiko?
taip
Sveikos. Gal kuri nutuokiat daugiau ir galit man paaiskinti, kaip cia su ta bedarbio pasalpa besilaukiant vaikelio? Nedirbu nuo rugsejo menesio, bet i NAV del bedarbio pasalpos eisiu po nauju metu, nes uz 2014 m. neesu uzdirbusi tos sumos, uz kuria gauciau dagpengerius. Mazdaug vasario menesi gausiu pazyma is savo jordmor del nestumo, bet dekretiniu ismoku as neesu uzsidirbusi, tai ju negausiu. Kaip del tos bedarbio pasalpos, ar kos man nenutrauks, nes gimdysiu balandzio menesi ir savaime aisku, kad jau darbo iki tol nebeieskosiu. Aciu uz atsakymus
garbane202 parašė:
Sveikos. Gal kuri nutuokiat daugiau ir galit man paaiskinti, kaip cia su ta bedarbio pasalpa besilaukiant vaikelio? Nedirbu nuo rugsejo menesio, bet i NAV del bedar…
o del kokiu priezasciu nedirbat? reikejo kol dirbot tvarkytis biletenius, tai butumet ir dekreta gavus
jei noresit stovet nav, tai reikes ieskotis darbo, vis pildyt... kitaip jie nieko nemokes
garbane202 parašė:
Sveikos. Gal kuri nutuokiat daugiau ir galit man paaiskinti, kaip cia su ta bedarbio pasalpa besilaukiant vaikelio? Nedirbu nuo rugsejo menesio, bet i NAV del bedar…
Keli klausimai... Ar jus jau gaunat ar tik pretenduosit i bedarbio pasalpa/dagpenger?
Turit but isdirbus kalendorinius metus ir uzdirbus tam tikra suma.
miracleee parašė:
o del kokiu priezasciu nedirbat? reikejo kol dirbot tvarkytis biletenius, tai butumet ir dekreta gavusjei noresit stovet nav, tai reikes ieskotis darbo, vis pil…
Nedirbu, nes buvo sezoninis darbas ir kontrakto nebepratese. Tai greiciausiai isvis nk negausiu is to NAV
milvide parašė:
Keli klausimai... Ar jus jau gaunat ar tik pretenduosit i bedarbio pasalpa/dagpenger?
Tik pretenduosiu po nauju metu, net greiciausiai nieko negausiu, jeigu reikia visus kelndorinius metus but isdirbus. Nes as dirbau nuo sausio iki rugsejo tik, bet ta reikiama suma esu uzdirbusi.
Simuke parašė:
tai jums turi moket jei esat isdirbus,jei eisit po nauju metu tai tada jau gali nebemoket
as uzdirbus suma 2015 m. metams, o ne 2014m. jei dbr eisiu, jie skaiciuos dar uz 2014 m. ir tikrai nieko negausiu.. o kai eisiu po nauju metu, jau skaiciuos uz 2015m. bet kai as neisdirbus visu kalendoriniu metu, tik ta suma, va ir neaisku ar ka gausiu
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai