miracleee parašė:
noretumetbet deje neperleis jums nav vyro atostugu. nebent kas pasikeite, bet man neperleido, tai vyras ir paliko jas taip neisnaudotas
O jūsų vyras enkel firma turi? Galvoju gal čia išskirtinis atvejas ir galima perinti
miracleee parašė:
noretumetbet deje neperleis jums nav vyro atostugu. nebent kas pasikeite, bet man neperleido, tai vyras ir paliko jas taip neisnaudotas
O jūsų vyras enkel firma turi? Galvoju gal čia išskirtinis atvejas ir galima perinti
verika parašė:
O jūsų vyras enkel firma turi? Galvoju gal čia išskirtinis atvejas ir galima perinti![]()
Tikrai neisskirtinis, jis dirba taip pat kaip ir kiti zmones, tik turi savo imone.
sbrilikas parašė:
Snd buvau pas fastlege del nestumo, bet taip ir nesupratau kaip su ta jordmor. Sake galiu lankytis galiu ne... Sako pamokins kaip kvepuotihmmm.. Gal kas galetu …
As galiu papasakoti savo patirti, lankiausi pas daktara pradzioje tada sugalvojau bent karta nueit pas akusere vizita gavau til 30 savaite nuejau ir labai nepatiko klausinejo iki tokiu skulkmenu net apie mano tėvus, tai išėjau gan pikta, bet paskyrė kita vizita, tai šiuo vizitu džiaugiausi be galo nes buvau pas daktara pamatavo spaudimą ir .t ir po poros dienu ejau pas akusere, tai ji pamačius mano spaudimą akis isprogino ir klause ka daktaras sake(spaudimas kaip nėščiosios paskutinius vizitus pasirodo buvo per aukštas) kadangi vaika pernesiojau išsiuntė kitai dienai sktinimui nu tiksliau nusiuntė iskart i ligonine o ten nusprende kad skatins, p pagal fastlege viskas Ok, ir toliau buciau puskavus nežinia kiek laiko, plius pas akusere tau skiriama valanda laiko atsako i visus rūpimus klausimus, kai pas daktara vos 7 min trunki
sbrilikas parašė:
Snd buvau pas fastlege del nestumo, bet taip ir nesupratau kaip su ta jordmor. Sake galiu lankytis galiu ne... Sako pamokins kaip kvepuotihmmm.. Gal kas galetu …
Labas
aš iki 6 mėn ėjau pas fastlegge. Vėliau pradėjau eiti tik pas jordmor. Jei turi biuletenį (ne svangerskapspenger), tai reikės vis pratesinėt biuletenį ir teks eit pas fastlegge. Aš po 5mėn gavau svangerskapspenger ir nebereikėjo eiti pas fastlegge (dar plius ji buvo 1val kelio nuo namų).
+ fastlege nežino visko tiek kiek žino jordmor. Ir užtrunka ilgiau vizitas. Patarimų daugiau.
As irgi lankausi pas jordmor iki dabar buvau pas du kartus, kaip ir kitoms slapimo tyrimas, svoris, sirdele vaikelio klausem, kraujo spaudima matavo, uzpilde daugiau info nesciosios korteleje, parase kokiu tyrimu fastlege dar praziopsojus - kad privalo padaryti, nes man nebuvo nei kraujo grupe nustatyta. O siaip irgi daug domejosi kaip mes su vyru jauciames, kiek laiko esam kartu, ar jauciames stabilus, ar nebijom, gal koki nors klausimai mus kamuoja. Dar gavau literaturos paskaityti apie nestuma - visas nestumo savaites, ir apie zindyma, aisku viskas norvegu kalba. Siaip mes patenkinti, ir vyras labai noriai su manim eina i susitikimus su jordmor. O siaip istiesu visas tikslas jos, mus apsviest ir papasakot atsakyt i mums rupimus klausimus, dabar jau kaip eisim kita karta sake maziau bus laiko like iki gimdymo, tai placiau jau galesim apie tai kalbetis
verika parašė:
O jūsų vyras enkel firma turi? Galvoju gal čia išskirtinis atvejas ir galima perinti![]()
taip vyras turejo firma
Man va pats fastlege liepė nueiti pas jordmor.sakė,kad jaunoji tyrimą ji turi daryt 12sav.nors pats fastlege man ir šlapimą,ir kraujo tyrimus darė... Aš už jordmor. Kadangi mūsų fastlege nėra labai super daktarais,tai jordmor manim geriau pasirūpins.su pirmu irgi lankiausi pas jordmor.tikrai info daug duoda,paieška kas kaip vyksta,žindymas ir t.t.
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai