Indre199 parašė:
Cia ne vysniu kauliuku, bet sildoma irgi 😊
Čia kid parduotuveje?
Indre199 parašė:
Cia ne vysniu kauliuku, bet sildoma irgi 😊
Čia kid parduotuveje?
Rasa 30 parašė:
Dėl tos pagalveles tai baigiu suvargt, nu niekas neturi 🙀 gal kuri esat pirkusi ir žinot kaip čia jos vadinasi, gal netaip prašau 🤦♀️🤔😁
As cia neradau, siunciausi per ebay is Anglijos, atsiunte gal per savaite
Rasa 30 parašė:
Dėl tos pagalveles tai baigiu suvargt, nu niekas neturi 🙀 gal kuri esat pirkusi ir žinot kaip čia jos vadinasi, gal netaip prašau 🤦♀️🤔😁
Nu blemba, vaistinėse esu tikrai mačiusi, kai nereikėjo tai mačiau, o dabar jau sunku pasakyt kur tiksliai 🤷♀️😊 jūs iš kurio miesto?
Rasa 30 parašė:
Čia kid parduotuveje?![]()
Ne, vitus apotek
Rasa.B parašė:
Nu blemba, vaistinėse esu tikrai mačiusi, kai nereikėjo tai mačiau, o dabar jau sunku pasakyt kur tiksliai 🤷♀️😊 jūs iš kurio miesto?
Iš kloftos, bet vakar jessheime apėjau daug vaistinių bet niekas nieko neturi 🤦♀️
Makane parašė:
As irgi siunčiausi iš ebay. Bet poveikio mano sūnui ji nepadarė jokio. Aš pirkau kad apmažinti diegliukus, bet nulis pagalbos buvo😂😂
Mano sūnui irgi nepadėjo visai 😁 įmečiau į stalcių ir renka dulkes 😊
Makane parašė:
As irgi siunčiausi iš ebay. Bet poveikio mano sūnui ji nepadarė jokio. Aš pirkau kad apmažinti diegliukus, bet nulis pagalbos buvo😂😂
mano pirmagimiui nepadejo.tai man ta pagalvele uzmirstas reikalas
Makane parašė:
As irgi tuo tikslu noriu nusipirkti, bet jau ne iš vieno girdžiu, kad nėra poveikio 🤔
Rasa 30 parašė:
As irgi tuo tikslu noriu nusipirkti, bet jau ne iš vieno girdžiu, kad nėra poveikio 🤔
Jei dėl dieglių, tai neverta, manau 😊 daug geriau pilvelį masažuoti, nešioti lėktuvėlio poza ar ant gimnastikos kamuolio paguldžius ant pilvelio,pakočiot 😊 nu tiesa, mum dar labai savb simplex lašiukai pagelbėjo, bet no nėra jų pirkti 😊
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai