pamisele69 parašė:
Ir priminkit kas atsimena nes as vis pamirstu kiek tas crinone kainuoja 250lt ar 350 lt ?
Viena mergina sake, 15 vnt 250 Lt. ir jei laukiesi, reikia naudoti iki 8 sav ar daugiau.
pamisele69 parašė:
Ir priminkit kas atsimena nes as vis pamirstu kiek tas crinone kainuoja 250lt ar 350 lt ?
Viena mergina sake, 15 vnt 250 Lt. ir jei laukiesi, reikia naudoti iki 8 sav ar daugiau.
Orchideja parašė:
aga supratau aciukas uz info
pamisele69 parašė:
as mokejau 240lt
Orchideja parašė:
as vakar pirkau, tai berots irgi 240 mokejau... ir naudoti bent man reikes iki 9 savaiteles
Mi-Mi parašė:
as vakar pirkau, tai berots irgi 240 mokejau... ir naudoti bent man reikes iki 9 savaiteles
Dar dvi savaites ir viskas
neonila parašė:
As po 250Lt pirkau, naudojau iki 11 sav
idomu kodel iki 11sav.? kol placenta susiformuoja todel?
Orchideja parašė:
idomu kodel iki 11sav.? kol placenta susiformuoja todel?
Priklauso iki 12sav, bet man jau pakuote baiginejosi, buvau pas gyd tai sako galima nutraukt jau.Kiek domiejausi, tai reikia naudoti ji, kol placenta susiformuoja.
inesius parašė:
Labukas mergaitesmaciau zirniuka snd savo
Verkiau is dziaugsmo, toks mazytis 8 mm ir sirdele jau plaka
![]()
Sveikinimai pamacius savo zirniuka
del skaiciavimo tai nezinau, man skaiciuojama nuo menesiniu, ir savaites keiciasi butent ta diena
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai