Nu buvau zadejusi kuriam laikui is cia dingti, tai nieks ir nepasikeite, bet noriu perspet tas, kurios ruosiasi salaviju arbata gerti. Na bent jau mano menesines niekada nebuvo nestabilios, as jau nuo 14 metu turiu programele ir stebiu, visada +-1diena, o siaip kaip laikrodis, tai si menesi geriau ta salaviju arbata ir nesuprato ginekologe ivyko ta ovuliacija ar ne, nes kai vykdavo iprastai ovuliacija, kuria beja irgi pagaudavau kiekviena menesi tuo paciu metu, tai tuo metu kiausinelis sake buvo subliuskes, nezinia ar tik ruosesi, ar jau buvo pasibaigus ovuliacija(bet testus dariausi, tai ovuliacija anksciau neivyko ) zodziu apskritai as jos si menesi nepagavau.. Siuo metu menesines veluoja 4dienos jau ir kol kas is savijautos jokio simptomo, kad arteja, nors 3-4dienos pries man ir veida berti pradedavo ir spazmuot, o dabar nieko. Nestumo testa aisku ant durniaus irgi pasidariau kai 2 dienas velavo, tai baltas buvo. Tai kitaip tariant ne nescia, bet cikla isderino arbatele, nors atrodo kad tikrai nekaltas geralas. Zodziu neapsikraut sekasi visiskai puikiai, siuo metu nemazai sportuoju, daug ir bedu buvo, nes suniukui stuburo isvarza rado ir suparalyziavo bei teko operuot, tai nestumas nusislinko ir labai tolima plana. Toliau tiesiog ketinu taip pat gyventi be didelio plano ir jeigu pavyks pranesiu,o jum toliau planuojancioms sekmes, matau nemazai nauju nariu cia atsirado
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus