Good parašė:
Labas merginos, ar šie testai meta išdziuvimus? iki mm 2 dienos ir štai testas, plika akim geriau matosi
Aš vakar šį dariausi, kitos firmos žymiai ryškesnis🥰 tai manau nemelagiai
Good parašė:
Labas merginos, ar šie testai meta išdziuvimus? iki mm 2 dienos ir štai testas, plika akim geriau matosi
Pupsikas998 parašė:
matosi! mano siandieninis toks pat per nuotrauka nesimate bet realiai buvo matyt lauksiu rytojaus.. pirksiu jautresni testa nes trecia diena bloga nezinau net ka ga…
❤️ o kada jūsų mm? Užjaučiu dėl blogumo
man viskas beveik ok tik krūtinė vos vos skausminga, kas tokių laiku praeidinet turėtų, spuogais veidas viskas, ir negana to alergija pasigavau, tai išbėrė, einu ir kasausi kaip ta beždžionė 😀
70707102 parašė:
Kaip jaučiatės?
Good parašė:
❤️ o kada jūsų mm? Užjaučiu dėl blogumoman viskas beveik ok tik krūtinė vos vos skausminga, kas tokių laiku praeidinet turėtų, spuogais veidas viskas, ir ne…
nu sakes prajuokinot🤣🤣🤣🤣🤣 iki mm 5dienos, turetu but 9-10dpo po ov, nepagavau nes buvau po lp operacijos tai nelabai jutau simptomus , as irgi visa spuoguota siaubingai varo spuogai kaip isproteje , tai dabar rytinis testas neduoda ramybes ar tikrai gerai maciau 🙈bet jus tai sveikinu ir linkiu rysketi!!!
Pupsikas998 parašė:
nu sakes prajuokinot🤣🤣🤣🤣🤣 iki mm 5dienos, turetu but 9-10dpo po ov, nepagavau nes buvau po lp operacijos tai nelabai jutau simptomus , as irgi visa spuoguota siaubi…
Ačiū, linkiu ir jums rysketi, nes man dabar irgi ramybes nebus nei dieną nei naktį, kasytis norisi😀😀😀😀
Good parašė:
Ačiū, linkiu ir jums rysketi, nes man dabar irgi ramybes nebus nei dieną nei naktį, kasytis norisi😀😀😀😀
aciu tikiuosi pavyko ir mums su vyru bandeme virs 4metu jau, nerimas ima ar tikrai 🙈
Pupsikas998 parašė:
aciu tikiuosi pavyko ir mums su vyru bandeme virs 4metu jau, nerimas ima ar tikrai 🙈
Ir as nerimauju, bijau kad nemeluotu testas, nenoriu per daug išprotėti, bet dėl jūsų tikiuosi tikrai pavyko🩷
Good parašė:
Ir as nerimauju, bijau kad nemeluotu testas, nenoriu per daug išprotėti, bet dėl jūsų tikiuosi tikrai pavyko🩷
galvoju kodel kraujo tyrimo nepasidarius , bet nera taip smagu kaip testus gadinti😀🙈
Pupsikas998 parašė:
galvoju kodel kraujo tyrimo nepasidarius , bet nera taip smagu kaip testus gadinti😀🙈
Jo testai ir man labiau patinka, galit pasidaryti žinoma, bet tada eisit ir eisit kad stebėt kaip skaičiukai auga
70707102 parašė:
Labas rytas🥰
Šiandien jau noriu pasidžiaugti su jumis, mums pavyko, žirniukas stiprėja🫛 nors da…
Nuoširdūs sveikinimai! 🩷
O po kiek tablečių geriate tų vitaminų? Aš irgi galvojau gal pakeisti iš cycle balance, nes baiginėjasi 🤔
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai