barbytukas parašė:
Su putomis, northway, atliko Žurman 😊 man asmeniškai labai lengvai praėjo, nes kiaušintakiai idealiai, greitai pratekėjo. Pati procedūra truko labai trumpai, jokio …
O ką iki to laiko buvot pasidariusi ir ką dar liepė?
barbytukas parašė:
Su putomis, northway, atliko Žurman 😊 man asmeniškai labai lengvai praėjo, nes kiaušintakiai idealiai, greitai pratekėjo. Pati procedūra truko labai trumpai, jokio …
O ką iki to laiko buvot pasidariusi ir ką dar liepė?
pušynėlis parašė:
Iš vienos pusės ta operacija gal ir gerai, jei nėra anksčiau buvusių operacijų, amžius dar iki 30, endometriozės nėratai jei kažką randa, iš karto ir patvarko, …
Aš taip pat girdėjau, kad su operacija geriau, nes gali iškart patvarkyti, jei yra ką, bet kai paskaitau apie kitų merginų patirtis, tai labai atbaido 😃 lankausi northway, tai ten ir darysiu, su putomis. Skaičiau, kad jos mažiau skausmingos nei su jodu, tai tikiuosi, kad jums viskas sklandžiai praeis 🤞 o kur jūs atliksit šitą procedūrą?
Taip, deja virš dviejų metų ir nebuvo jokio kibimo 🙁
O kokia jūsų patirtis? Kibo ar irgi nebuvo?
Akavaka parašė:
Merginos. Dar vienas klausimas. Nors testukas mano ir neigiamas, o mėnesinės ženkliai vėluoja, tačiau savaitgalį nusimato rimtas balius...
jeigu jau savaitgali testai nerodys, tai manau, kad nestumo nera
pušynėlis parašė:
O ką iki to laiko buvot pasidariusi ir ką dar liepė?![]()
Lyt. hormonų, kraujo (vitD, folis, feritinas ir t.t), šlapimo tyrimai, lpi, tepinėlis. Skydliaukė. Prirašė dar amh ir ca125 dėl endo, nes turiu. Abu ats irgi atėjo geri
laukiam123 parašė:
Aš taip pat girdėjau, kad su operacija geriau, nes gali iškart patvarkyti, jei yra ką, bet kai paskaitau apie kitų merginų patirtis, tai labai atbaido 😃 lankausi no…
Na tikėkimės abiems šis tyrimas bus sėkmingas ir pramuš nedideles kliūtis
aš darysiuos Kaune, rmc. Iki šiol irgi jokio kibimo..
barbytukas parašė:
Lyt. hormonų, kraujo (vitD, folis, feritinas ir t.t), šlapimo tyrimai, lpi, tepinėlis. Skydliaukė. Prirašė dar amh ir ca125 dėl endo, nes turiu. Abu ats irgi atėjo …
Tai super! Gal prisimenat koks amh atėjo?
ir koks dabar planas?
Džeizė parašė:
jeigu jau savaitgali testai nerodys, tai manau, kad nestumo nera![]()
Ačiū, bandysiu testuką darytis tada ryte prieš šventę.
Jei rodys neigiamą, manau vartosiu alko, bet labai saikingai. Na, žinot, dėl viso pikto
Akavaka parašė:
Ačiū, bandysiu testuką darytis tada ryte prieš šventę.
Jei rodys neigiamą, manau vartosiu alko, bet labai saikingai. Na, žinot, dėl viso …
tai nueikit tiesiog i antėją, kad ir be registracijos ir tą pačią dieną bus atsakymas ar laukiatės, ar ne
pušynėlis parašė:
Tai super! Gal prisimenat koks amh atėjo?ir koks dabar planas?
Dabar pasižiūrėjau, tai 31,67 (4,43 ng). Didelis, net klausiau dėl pks, bet man pks paneigė gyd., kadangi nei hormonai, nei echo nerodo, nėra nei vieno požymio. Kaip minėjo gyd., nesvarbu, kiek aukštas, svarbu, kad būtų ne per mažas. O dėl plano tai kolkas jokio
Žurman nuo rudens sudėliojo stimuliaciją + iui bet dar neskubėsim
pušynėlis parašė:
Tai super! Gal prisimenat koks amh atėjo?ir koks dabar planas?
O jūsų koks planas? Kokius tyrimus esat atlikusi?
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai