Astrra parašė:
labai strigo nuotraukos įkėlimas 🫣
čia jau toks rožinis, kartočiau dar, nors aš shein tiesiog net nebandžius kažkaip nepasitikėčiau
Astrra parašė:
čia jau toks rožinis, kartočiau dar, nors aš shein tiesiog net nebandžius kažkaip nepasitikėčiau
Astrra parašė:
Čia sheino? Tikrai matosi vaiduoklis. Bet jei testas sheino būtinai pasidarykit kokį kitą
nes šie apgavikai
gjete parašė:
o juokingiausia dabar, kaip iš filmų, pasidariau testą darbe, tada sulanksčiau į popierius ir išmečiau į šiukšles. Dabar pagalvojų kaip atrodys pilnai išdžiuves, pa…
Jus aplamai drąsi, kad darbe darotės
Little_Miu parašė:
O man nei mm, nei NT teigiamas. Pusantrų metų kaip laikrodis mm buvo. Jau net neramu
Gal koks stresas? Liga?
Mane vėl peršalimas užpuolė
gersi kad dar ne ov, nes noro 0
Astrra parašė:
Katik pasidariau dar viena, tai iškart išryškėjo, nors kiek buvau jų dariusi neivienas net vaiduoklio nemete, turiu dar amedi tai pasilikau rytojui, tada bus tikrai…
Labai gerai matosi.
kiek dienų iki mm?
ashi parašė:
Virsutinis siandien ryte, apatinis uzvakar vakare. 30 ciklo diena. Pilva labai maudzia ir atrodo lyg paduria desinej pusej. Ar neatrodo, kad turetu buti didesnis po…
Vasara moterys dalinos, kaip gražiai kyla HCG, bet testų pokytis nedidelis. NT skirti ne stebėt HCG augimą.
Astrra parašė:
Katik pasidariau dar viena, tai iškart išryškėjo, nors kiek buvau jų dariusi neivienas net vaiduoklio nemete, turiu dar amedi tai pasilikau rytojui, tada bus tikrai…
Man tiesa sakant sitie kinietiski vieni pirmuju, kurie pagauna vaiduoklius.
Butterfly13 parašė:
Labai gerai matosi.kiek dienų iki mm?
Kaip ir šiandien mm diena, pas mane ciklas trunka 29-33 dienas, šiandien 30 ciklo diena
Astrra parašė:
Kaip ir šiandien mm diena, pas mane ciklas trunka 29-33 dienas, šiandien 30 ciklo diena![]()
Nu labai graži juostelė, ružava, ryški. Nu manau kad šis nemeluoja
Tačiau šoe testai tikrai kartsis meta išdžiuvimus, ir va dar tsip kvailai, 10 testų tušti, ir tada kiti 5 su vsiduokliu (kaip pvz) bet ten kitokie vaiduokliai lenda, jūsų manau bus tikras
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai