Anzelikaa90 parašė:
Turi sutikti linkiu jums kuo greiciau pajusti pirmuosius nestumo simptomus...![]()
Visomis prasmėmis tam ruošiuosi, turiu daug vilties, ačiū už palaikymą
Anzelikaa90 parašė:
Turi sutikti linkiu jums kuo greiciau pajusti pirmuosius nestumo simptomus...![]()
Visomis prasmėmis tam ruošiuosi, turiu daug vilties, ačiū už palaikymą
Good Karma parašė:
Visomis prasmėmis tam ruošiuosi, turiu daug vilties, ačiū už palaikymą![]()
Prasom visos esam kiekvienai linkim palaikimo nes turejom netekciu todel ir suprantam viena kita
kodel nemiegat?
GitaP. parašė:
Labas rytas as is duso jau kavute geriu ir i darbeli,pagaliau penktadienis![]()
Labas rytas.geros darbo dienos.
Deive88 parašė:
Labas rytas, skambinau siandien del Abrazijos atsakymo to histologinio, tai sako yra bet dar israso nepadare, tai sake atvykt per pietus. As galvojau kad tiesiog te…
Reikejo pasiimti, nors turejo atsiusti i poliklinika, bet tai butu lb uztruke tai atsiemiau. Jeigu kanors rastu tai cia bus jums dokumentas kai varysit pas gydytojus.
Deive88 parašė:
Labas rytas, skambinau siandien del Abrazijos atsakymo to histologinio, tai sako yra bet dar israso nepadare, tai sake atvykt per pietus. As galvojau kad tiesiog te…
Man įsegė į ambulatorinę kortelę. Tačiau ne itin išsamu man ten, 80 % med. terminų, esmė, kad nesivystantis, prasidėjęs vaisiaus irimas.
Deive88 parašė:
Sveika, aš kadangi tame pačiame mieste gyvenu, tai paskambinau po 2 sav. savo gyd.
ir pasakė kada atvažiuoti išrašo, nes pati norėjau gauti, ten viskas aprašyta būna, aš bent jau nešiu į savo sveikatos istoriją tą išrašą įklijuoti, dar man davė pačio atsakymo dėl vaisiaus tyrimo kopiją. Be to, mane dar apžiūrėjo ta gyd. ir pakonsultavo.
orchidee parašė:
Reikejo pasiimti, nors turejo atsiusti i poliklinika, bet tai butu lb uztruke tai atsiemiau. Jeigu kanors rastu tai cia bus jums dokumentas kai varysit pas gydytoju…
O ka jums tame tyrime rado? Ar ten visiems raso vienodai kad chromosomu nesutikimas ir panasiai?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai