supermartyna parašė:
kaip gerai kam jau is karto leido pasirinkti, kada ateiti pirma karta. mums nieko, nei del grupiu ka galejo pasakyti (mano koleges sunus irgi pateko, bet negalejo p…
Oho,ispudziai tikrai nekokie.
supermartyna parašė:
kaip gerai kam jau is karto leido pasirinkti, kada ateiti pirma karta. mums nieko, nei del grupiu ka galejo pasakyti (mano koleges sunus irgi pateko, bet negalejo p…
Oho,ispudziai tikrai nekokie.
Mani irgi sake mazute, kol nepamate savo akim vaiko, ir perklause kiek mums. Nes ne visi vaikai vienodi. Manoji kai nunesem likusius dokus tai ir is darzelio iskrapstyt nejo, jai viskas idomu, vaikai yra mamos nereik. Aukletoja priejo, pakalbino, paklause kiek metuku, parode kad 1. Sake jau senai tokiu maziu nemacius ir labai laukia darzelyje. O del lankymo, tai negali priimti mazesniu nei 1.5. Nes mes eisim tik nuo 09.09 (sueis 1.5 tada).
Del rugsejo 1. Zinau kad buna kazkokios iskilmes. Mes ruosiames, ir gelytes pirksim ir puosimes kaip princeses
Nu jo, ziuriu cia visiem darzeliam mazi vaikai nepatinka.
Bet as dabar turiu kita klausima del dokumentu i darzeli, mums atsiunte, kad reikalingi sie dokumentai:
1. Sveikatos pažymos formą Nr. 027-1/a.
2. Dokumentus patvirtinančius nuolaidas, atitinkančius Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2014 m. spalio 22 d. sprendimą Nr. 1-2070 ,,Mokesčio už vaiko galėsite pristatyti įgyvendinančiose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas nustatytos tvarkos aprašą“.
3. Pažymą FR0573 iš darbovietės apie deklaruotą gyvenamąją vietą ir mokamus pajamų mokesčius, vadovaujantis Vaikų priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarkos aprašu.
Gal kas zinot kur gaut pazyma nr.2 ??
pelika parašė:
O jus kokiu nors lengvatu turit gaut? Daugiavaike, mire, ar pan? Jei ne tada nieko ir pristatinet nereik
ne jokiu lengvatu..Aisku supratau, tai man reikia tiesiog pazyma is Sodros/Darbo ir pazyma gydytojo. O klausykit as Sodroje gavau tokia pazyma kur ten surasyta mano pajamos, kad mokescius mokejau ta prasme kai VPA buvau, bet ar tikrai sita pazyma reikalinga darzeliui?
Mieganti parašė:
ne jokiu lengvatu..Aisku supratau, tai man reikia tiesiog pazyma is Sodros/Darbo ir pazyma gydytojo. O klausykit as Sodroje gavau tokia pazyma kur ten surasyta mano…
Pajamu nurodyti nereikia, tik, kad moketa Vilniaus savivaldybei.
Jolanta-K@J mama parašė:
Pajamu nurodyti nereikia, tik, kad moketa Vilniaus savivaldybei.
ai supratau, dekui, tai manau taip ir nurodyta...:))
Mieganti parašė:
ai supratau, dekui, tai manau taip ir nurodyta...:))
Man darboviete laisva forma ta pazyma israse, nes jau 4 metai kaip VPA buvau ir tiko ji
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai