gintarenik parašė:
Db nerandu kur nukisau pvz, bet jei gerai pamenu taip
Labai aciu.labai
gintarenik parašė:
Db nerandu kur nukisau pvz, bet jei gerai pamenu taip
Labai aciu.labai
Guminis meskiukas parašė:
Aisku gausit jus ta vieta. Jau gavote. Niekas is jusu to negali atimti. O jei auginote vaika buvote vpa?
Auginau vaika bet pries tai dirbai ne lietuvoje
maza nidute parašė:
Tai cia jus pernai raset?
Ne siemet, tos pazymos kaip supratau uz 2014 metus buna, o mes tais metais nedirbom lietuvoj
gintarenik parašė:
Ne siemet, tos pazymos kaip supratau uz 2014 metus buna, o mes tais metais nedirbom lietuvoj
O gal ne paslaptis kuriam darziuke? Galetu mano darzelis pasiskambinti ten.nezinau gal jus nenorit cia viesai skelbti.
gintarenik parašė:
Reikia tik praeitu metu pazymos, mano vyras dirbo uzsieni tai ir laisvos formos parasyt reikia. O as buvau vpa ir gavau is sodros ta pazyma, jiem svarbu kad butu kodas pvz mano 13, ar cia dek vietos ar tiesipg vilniaus
VilmukasB parašė:
Reikia tik praeitu metu pazymos, mano vyras dirbo uzsieni tai ir laisvos formos parasyt reikia. O as buvau vpa ir gavau is sodros ta pazyma, jiem svarbu kad butu ko…
13Nr reiškia, kad mokesčius Vilniuj mokėjot
peachy parašė:
sveikos,gal kuri zinote,ar bus taikoma 100e kompensacija,jei bus pasirinkta lankyti darzeli ne pilna savaite?
Mane irgi tai domina
Dar domina, jei lankysim visą savaitę privatų pusę dienos, ar taip pat bus suteikta 100 eu kompensacija
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai