Fighter parašė:
Šiaip mannuo fermentų tik dar labiau sukyla rūgštis
Vienu žodžiu. Šiandien skambins Agnė. Žiūrėsiu ką ji toliau patars daryti.
Nes man pvz stovi maistas. Sunkumas yra skrandyje po maisto.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįFighter parašė:
Šiaip mannuo fermentų tik dar labiau sukyla rūgštis
Vienu žodžiu. Šiandien skambins Agnė. Žiūrėsiu ką ji toliau patars daryti.
Nes man pvz stovi maistas. Sunkumas yra skrandyje po maisto.
Queen11 parašė:
Sveikos merginos.Paskaitineju kartais ka rasote.2021metais spalio men gydziausi ir as ta bakterija.
Sakykit o kaip dabar ar vartojate PSI? Ką valgote. Vistiek mityba ribota?
julijana22 parašė:
Vienu žodžiu. Šiandien skambins Agnė. Žiūrėsiu ką ji toliau patars daryti.![]()
Parašykit ką pasakys jums!
Fighter parašė:
Būtinai. Aš rimtai tokį bejėgiškumą jaučiu. Mane iš proto varo tas skausmas.
Žinokit aš kaip ir jus gailiuosi dėl antibiotikų gėrimo. Nes pabaigiau juos gerti liepos 19, pažiūrėkit dabar spalio 10 d. Per visą laiką nebuvo dienos, kad neskaudėtų skrandžio 😢.
Fighter parašė:
Žinokit aš kaip ir jus gailiuosi dėl antibiotikų gėrimo. Nes pabaigiau juos gerti liepos 19, pažiūrėkit dabar spalio 10 d. Per visą laiką nebuvo dienos, kad neskaudėtų skrandžio 😢.
julijana22 parašė:
Ar paskambino gydytoja? Ką pasakė?
Fighter parašė:
Ar paskambino gydytoja? Ką pasakė?
Sveika dar kartą. Taip skambino.
Mano tokių skausmo priežasčių gali būti daug.
1. Antibijotikų pasekmė, šalutinis.
2. Per stiprus ir netinkami PSI. Jų šalutinis.
3. Nervinio pobūdžio sukeltas gastritas. Dėl užsitęsusio tokio gydymo.
4. Gali būti eozinofilinis ( alerginis) ezofagitas, kuris painiojamas su refliuksu, šiuo atveju PSI galėjo pridaryti tik žalos.
Nes stemplės rentgenas išvaržos nerodo, ir tyrimai nerodo refliukso.
Tad lapkričio 18 d. guluosi i ligoninę daryti tyrimus, biopsiją iš stemplės , kad nustatyti ar nėra alerginio ezofagito.
Iki to laiko bandysiu nutraukti PSI.
Rytoj važiuoju pas psichoterapeutę. Prašysiu medikamentinio gydymo. Nes nuo šitos situacijos jau stogą rauną.
As kai paskaitau bėdas man net baisu darosi. Kaip kankinamasi dėl to skrandžio.aš baigiau gert pries savaite antibus ,geriu dabar gerąsias bakterijas,mityba jokiu saldumynu ir miltiniu svoris krenta net kazkaip baisoka.per 4 savaites nukrito 3 kg. Prisigalvoju visokiu miniu,bet tikiuosi viskas susitvarkys. Jaučiu silpnumas ir jeigu trukuma.dar rado cholesterolį auksta.bandysim si dalyka dabar tvarkyt
julijana22 parašė:
Sveika dar kartą. Taip skambino.
Mano tokių skausmo priežasčių gali būti daug.
Į lazdynus gulsitės?
Na, kad ir negerai, bet atrodo, kad ieško priežasties. Tai jau yra labai gerai.
Nežinau ar žinote, bet psichoterapeutai negali išrašyti medikamentų. Tik gydytojas psichiatras tai gali padaryti.
O kaip pati jaučiatės po skambučio ar lengviau emociškai, kad kažkam rūpi?
Inga85 parašė:
As kai paskaitau bėdas man net baisu darosi. Kaip kankinamasi dėl to skrandžio.aš baigiau gert pries savaite antibus ,geriu dabar gerąsias bakterijas,mityba jokiu s…
Silpnumas ir jėgų trūkumas yra viskas ok po tokio gydymo, nepergyvenkit. Visų istorijos yra skirtingos. Vieniems labiau pasiseka, kitiems mažiau
O per 4 sav numesti 3 kg yra labai nedaug. Man per 4 sav 10 kg nukrito. O aš ir taip per mažo svorio buvau. Tai kad negalvokit baisių dalykų. Svoris atstatomas. Jeigu nejaučiat blogumo su skrandžiu tai viskas ok. Gyja reiškias
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai