Gal taip gal ne parašė:
Dabar supratau 😀 Aš irgi visą gyvenimą valgau dažniau nei 3 kartus per dieną.
Aš db jau koks mėnesis ir negaliu būti ilgiau nei 2h nevalgiusi, ypač jei ryte košės kokios pavalgau, po valandos vėl alkana....
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįGal taip gal ne parašė:
Dabar supratau 😀 Aš irgi visą gyvenimą valgau dažniau nei 3 kartus per dieną.
Aš db jau koks mėnesis ir negaliu būti ilgiau nei 2h nevalgiusi, ypač jei ryte košės kokios pavalgau, po valandos vėl alkana....
rima86 parašė:
Kaip smagu!!!! Tikėkimės greitai viskas jau bus gerai. O aš nesuprantu kur nueina mano suvalgytas maistas, nes apetitas pas mane yra geras nuo pat pradžių, valgau g…
As po pylori gydymo ,kai sedejau ant dietu,per 2 menesius priaugau tik 1kg.Nors ir valgiau kas 3val.tiesiog tas maistas mazai kaloringas...
As dar irgi nedristu pasisverti.bijau irgi kad vel nerimas ateis jeigu pamatysiu kad svoris nukrito...
Fighter parašė:
Tikiuosi! Susitvarkys! O aš bandau mesti veipinti.. baisiai sunku..
Zinau kad sunku,man irgi buvo sunku.
Bet reikia.jie ziauriai dirgina skrandi.
Labai dideliu problemu zmones prisidaro su veipais.
As kai bandziau mest rukyt,ir kai man uzeidavo tas nenumaldomas noras,as sau sakydavau Lika ,dabar tau negalima.Busi sveika,issgydisi skrandi ,tada ir parukysi😁Man tos mintys padedavo.Ir su alkoholiu as sau ta pati sakiau.O dabar jau kai tiek metu praejo tai ir nebesinori grist,Nu kartais koki kaliana norisi parukyt😁bet kai pagalvoju apie rugstys tai greit ir noras dingsta.
Zinot kaip anoniminiai alkoholikai sako "Tik Šiandien"
Svarbiausia siandien tu nerukyk,siandien isgyvenk,.O rytoj vel galvosi ,svarbiausia siandien istvert.Neziurek i ateiti.Tik siandien
Queen11 parašė:
As po pylori gydymo ,kai sedejau ant dietu,per 2 menesius priaugau tik 1kg.Nors ir valgiau kas 3val.tiesiog tas maistas mazai kaloringas...
Na va šiek tiek paguodos nes man po visų viduriavimų jau mėnesis, svoris laikėsi stabiliai nuo rugsėjo pabaigos nei kilo nei krito, bet va nuo praeitos savaitės vėl.kažkas man ne taip, tarsi būtų pakritęs.... aš valgau gluten free duoną, makaronus, kruopas, vištiena, kalakutass, jautiena/kiauliena, morka, bulvė, šiek tiek žalio agurko, avokado, riešutų vos vos. Taip Šiatkienė rekomendavo.
rima86 parašė:
Na va šiek tiek paguodos nes man po visų viduriavimų jau mėnesis, svoris laikėsi stabiliai nuo rugsėjo pabaigos nei kilo nei krito, bet va nuo praeitos savaitės vėl…
O tustinimasis kiek kart dienoj?
Queen11 parašė:
O tustinimasis kiek kart dienoj?
Žinok įvariai ryte tai taip gan daugokai išeina, dienos eigoje kartais būna dar koks 1-2k mažiau, kartais atrodo kad ryte išeina viskas nes po wc pilvas prilimpa tiesiog
Queen11 parašė:
As kai bandziau mest rukyt,ir kai man uzeidavo tas nenumaldomas noras,as sau sakydavau Lika ,dabar tau negalima.Busi sveika,issgydisi skrandi ,tada ir parukysi😁Man …
Jo, bandžiau ir aš taip.. bet aš esu užburtam rate. Rūkau dėl streso, stresas dėl skrandžio ir darbo, kurio nekenčiu. Išeiti negaliu stresas nuo streso rūkau, nuo streso skrandis pareina. Ir kaip išeiti iš šito rato nežinau
rima86 parašė:
Žinok įvariai ryte tai taip gan daugokai išeina, dienos eigoje kartais būna dar koks 1-2k mažiau, kartais atrodo kad ryte išeina viskas nes po wc pilvas prilimpa ti…
Jums turbūt disbakteriozė prasidėjo. Aš irgi turėjau šitą 1.5 mėnesio rytais viduriavau kaip už tėvynę, po to susitvarkė
Fighter parašė:
Jums turbūt disbakteriozė prasidėjo. Aš irgi turėjau šitą 1.5 mėnesio rytais viduriavau kaip už tėvynę, po to susitvarkė
O ką vartojai? Kaip atsistatė?
Na va buvo gydytojas. Pasikalbėjome.
Šiandien gausiu lašelinių. Rytoj echoskopas. Ir jaučiu tik poryt gastroskopija, bet be narkozės. Ims biopsiją. Va čia bus sunkiausia atlaikyti man. Nes be narkozės.
Ką mato iš jau atliktų tyrimų tai, kad kasa per mažai fermentų gamina. Skirs kreoną gerti. Ir kad šiek tiek padidėjęs bilirubino kiekis. Paklausiau, ką tai reiškia tai matomai visgi didelė dozė vaistų per paskutinius keturis mėnesius turėjo įtakos kepenims. Ir vėl va streso gavau. Aišku puoliau skaityti ką čia reiškia tas bilirubinas ir vėl nesąmonių sau prisukau galvoj.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai