rima86 parašė:
Kavos po mėnesio ir aš pabandžiau, tai kolkas lyg nieko naujo nepastebėjau, tas pats kai be jos buvo, bet anksčiau man tai buvo šventas dalykas, praeitą savaitę jau…
Tai gal Jums kaip tik maisto ir reikia atsigavimui 🙂
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįrima86 parašė:
Kavos po mėnesio ir aš pabandžiau, tai kolkas lyg nieko naujo nepastebėjau, tas pats kai be jos buvo, bet anksčiau man tai buvo šventas dalykas, praeitą savaitę jau…
Gal taip gal ne parašė:
Na gal.....bandau po truputį vis kažką naujo ragauti
julijana22 parašė:
Labai dar pergyvenu dėl mėnesinių. Paskutinį kartą jos buvo rugpjūčio mėnesį.
Jus ligoninei priminkit daktarui kad menesines dingo,Gal patikrins jus ten patys.
Gal taip gal ne parašė:
Aš tokiais atvejais raminuosi taip: yra daug žmonių, kurie metų metus leidžiasi heroiną, kuris būna sumaišytas su visokiais kitais vaistais, skalbimo milteliais, ne…
Mano vyras 14metu vartojo narkotikus is ju 7 heroina.
Jau nebevartoja 13metu. Tpfu tpfu tpfu,
Sveikesnis nei as 10kartu😁
Queen11 parašė:
Mano vyras 14metu vartojo narkotikus is ju 7 heroina.
Jau nebevartoja 13metu. Tpfu tpfu tpfu,
Va, pasirodo, heroinas gydo 😀 Reikia čia visoms mums prašyti gydytojų, kad truputuką išrašytų gastrito išgydymui 😀
Jei rimtai, tai Jūsų vyras šaunuolis, kad metė vartoti. Ne visiems pavyksta.
Labas rytas merginos.
Na va aš po echoskopo. Kaip supratau viskas gerai. Ryte pridaviau šlapimą. Iš vaistų gaunu lašelines, Malox gėlį, progitą ir kreoną. Dar vakar buvo davę cerucalį, bet šiandien atsisakiau, nes man jis sukelia nerimą ir padidėja širdies plakimas.
Vakare ryžausi išgerti AD puselę, kurią vakar paskyrė gydytoja. Bet naktis buvo sunkoka. Mano kaimynė knarkė visą naktį, o kitoj palatoj kažkas rėkė paryčiais.
Pusryčiams gavau varškės su džemu, kurių irgi nevalgiau 100 metų 🙈. Žiūrėsim kaip reaguos mano skrandis ir žarnynas. 🙊
julijana22 parašė:
Labas rytas merginos.
Na va aš po echoskopo. Kaip supratau viskas gerai. Ryte pridaviau šlapimą. Iš va…
Labas rytas
Gal paaiškės, kad Jūsų skrandžiui kaip tik tos varškės su džemu ir reikėjo
Miegoti su svetimais žmonėmis viename kambaryje nėra lengva, labai Jus suprantu. Yra žmonių, kurie keliaudami gyvena hosteliuose su 10 žmonių kambaryje ir miega puikiai, o aš hostelių vengiu, nes tokioje aplinkoje visai nepailsiu.
Gal taip gal ne parašė:
Labas rytasGal paaiškės, kad Jūsų skrandžiui kaip tik tos varškės su džemu ir reikėjo
![]()
Taip tikrai man sunkoka svetimoje aplinkoje ir su svetimais žmonėmis. Ypač kai tai tokia vieta kaip lygoninė.
Nu su maistu aišku, man čia lygoninėj tai vyksta eksperimentai. Ragauju viską.
Laukiu vyro, turi atnešti gauromečio arbatėlės, troškinuko.
Vakar ryžausi išgerti AD. Bet vat ir Rimai sakiau, nenoriu su jais užsižaisti. Laukiu vizito pas psichoteraoeutę pas kurią teko tvarkytis ankščiau nemigą. Ji man padėjo be visų vaistų susitvarkyti. Man pas ją ramiau ir labiau pasitikiu ja.
julijana22 parašė:
Taip tikrai man sunkoka svetimoje aplinkoje ir su svetimais žmonėmis. Ypač kai tai tokia vieta kaip lygoninė.
Griežtos dietos tikrai ne visada padeda. Kaip suprantu, Jūs jau ilgai laikėtės dietos, o nelabai pagerėjo, tad gal ir verta valgyti įvairesnį maistą.
Dėl antidepresantų tai nelabai ką žinau.
Gal taip gal ne parašė:
Griežtos dietos tikrai ne visada padeda. Kaip suprantu, Jūs jau ilgai laikėtės dietos, o nelabai pagerėjo, tad gal ir verta valgyti įvairesnį maistą.
Su AD ir aš niekada nesu susidūrusi. Visada rinkausi natūralius būdus nervų sistemai arba papildus.
Jo ant dietos išbuvau nuo liepos mėnesio.
Na liko rytoj dar gastroskopija. Teks atlaikyti be narkozės.
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai