julijana22 parašė:
Aš sutinku su jumis, kad nervai daro savo. Aš esu labai jautrus žmogus. Ir neatmetu, kad man čia dar ir nerimas savo daro. Bet, faktas, kad pablogėjo po antibiotik…
Bandysi?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįjulijana22 parašė:
Aš sutinku su jumis, kad nervai daro savo. Aš esu labai jautrus žmogus. Ir neatmetu, kad man čia dar ir nerimas savo daro. Bet, faktas, kad pablogėjo po antibiotik…
Bandysi?
rima86 parašė:
Bandysi?
Bandysiu. Ir lapkričio 12 d. dar važiuosiu pas tą psichotetapeutę kur esu užsirašiusi privačiai.
Katik atnešė vakarienę. Ryžių košė virta ant pieno ir pora sausainių gaidelis su arbata.
Panos aš tokio maisto 4 mėn nevalgiau nei pieno produktų nei sausainių. Bet jaučiausi tokia alkana, kad viską suvalgiau. Dabar sėdžiu ir galvoju kaip reaguos mano skrandis. 🙊🙈
Jau rytoj vyras iš ryto atveš troškinuko termose, grikių košės su burokėliais. Tai turėsiu visai dienai naminio maisto.
Gastroenterologinis skyrius, o maistas visiems vienodas.
Su manim palatoje guli moteris, su skrandžio skausmais ir nevirškinimu.
Bet va valgo bulkutes, su sviestu ir daktariška dešra dar papildomai po vakarienės. 🙊🙈
julijana22 parašė:
Katik atnešė vakarienę. Ryžių košė virta ant pieno ir pora sausainių gaidelis su arbata.
Nieko nebus manau, negalvok tik, kad kažkas gali būti blogai 🙏
rima86 parašė:
Nieko nebus manau, negalvok tik, kad kažkas gali būti blogai 🙏
Žinok man jau toks durnas juokas ima iš visko.
julijana22 parašė:
Žinok man jau toks durnas juokas ima iš visko.
Kodėl? Kaip jautiesi?
rima86 parašė:
Kodėl? Kaip jautiesi?
Čia matomai jau nuo visko. Sėdžiu pergyvenu kaip man sureaguos ta košė su sausainiais. O čia va kaimynė sėdi dar valgo bulkutę su sviestu ir daktariška dešra. Ir skundžiasi, kad rūgštys ją kankina ir skrandžio skausmai.
Savijauta mano daug maž. Žinai kai bandau nutraukti PSI jau virš savaitės, tas skrandis jautrus, padegina, pamaudžia... bet pakenčiamai dar. Aišku ta emocinė būklė tokia idomi. Negaliu atsijungti mintimis nuo namų, apie mažių galvoju. Tokia vat aš "nupušusi" mama. Gulėti lovoj ir nieko nedaryti tai ne man. Sunkoka. Namie nors kažką veiki.
julijana22 parašė:
O kodėl kažkas blogo turi būti? Nenusiteikit iš anksto. Man vienu metu būdavo, kad išgėrus kavos puodelį imdavo skaudėti skrandį ir išsiderindavo jis gal savaitei. Bet ar aš visai atsisakiau kavos? Ne. Po nemažos pertraukos, kai skrandis nurimdavo, bandydavau iš naujo. Ir dabar jau išgėrus puodelį kavos nieko blogo nebesidaro, pasierzina tik tada, jei kavą geriu ilgesnį laiką. Be to, jei jūs tiek produktų vengsit, organizmas silps vis labiau, nes Jums pradės trūkti elementarių maisto medžiagų. Jūsų palatos kaimynė gal ir negerai daro, bet, kita vertus, ji maisto vengimu nepriveda savęs iki psichologinio palūžimo, kas irgi yra svarbu.
julijana22 parašė:
Čia matomai jau nuo visko. Sėdžiu pergyvenu kaip man sureaguos ta košė su sausainiais. O čia va kaimynė sėdi dar valgo bulkutę su sviestu ir daktariška dešra. Ir s…
Viskas suprantama, man ir sunku būtų būti nuo vaikų, namų, be jokios veiklos, gulėti.... padėtų nebent tik mintys apie tai kad gal kažkas paaiškės dėl ko.skauda ir tt
Gal taip gal ne parašė:
O kodėl kažkas blogo turi būti? Nenusiteikit iš anksto. Man vienu metu būdavo, kad išgėrus kavos puodelį imdavo skaudėti skrandį ir išsiderindavo jis gal savaitei. …
Kavos po mėnesio ir aš pabandžiau, tai kolkas lyg nieko naujo nepastebėjau, tas pats kai be jos buvo, bet anksčiau man tai buvo šventas dalykas, praeitą savaitę jau verkiau net nes tiek visko atsisakyta ir nepasakytum kad geriau, tai tiek mama tiek vyras sakė bandyti kažką naujo, stebėti. Nzn ar gerai ar ne bet tikrai pradėjau bandyti, kad ir tą pačią kavą aš tokį išvis espreso puodeliuką tik išgeriu db, paragavau šiandien kriaušės gabaliuką, nes jau matau, kad nei taip nei taip niekas nesikeičia.....bandžiau net agurkus raugintus kelias skilteles suvalgyt savaitgalį na ir nelabai kas pasikeitė....
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai