Kosmonautas parašė:
Eisim su vyru rytoj, galėsiu pasidalunti ispūdžiais 😀
Mes irgi ryt einam su vyru 😃
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusKosmonautas parašė:
Kosmonautas parašė:
Ačiū, labai lauksiu!
Syria parašė:
Merginos, kvailą klausimą užduoaiu, bet bijau pasiklysti. Esu užsiregistravusi ginekologo konsultacijai VGN. Kur ten reikėtų eiti, į kurį skyrių? Kaip rasti? Ar į r…
Konsultacinis centras bus parašyta
Jūnaitė parašė:
Lauksiu įspūdžių, aš irgi eisiu kitas dienas, 12 ir 20.
Lololuk parašė:
Sveikos. Gal kuri ėjote ten į gimdymo kursus/paskaitą? Anot aprašymo, papasakoja apie gimdymą, esant galimybei aprodo gimdymo palatą.
Svarbu be gimdyvės ir garsų rodytų
Joolie parašė:
Svarbu be gimdyvės ir garsų rodytų![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na niekas į užimtą palatą neves 😀 aš buvau vasarą kai kursus darė, tai per koridorių einant girdėjosi įvairių šūkčiojimų 😀
Siandien pirma kart lankiausi VGN. Tai kol kas ispudziai tikrai geri
vienintelis minusas, kad ilgai pralaukiau, nors buvau uzsiregistravus 8h, bet prieme tik apie 9h. Buvau nevalgius tai jau buvo sunku issedet, o pusryciai man sventas dalykas 😁 bet visas aptarnavimas buvo malonus, paslaugus, pradedant nuo registraturos, baigiant gydytoja, sesutem ir pan. Pries tai vaiksciojau i northway, tai siandien VGN nesijauciau kazkaip blogiau. Na tik paklydau tarp tu iejimu, bet cia jau mano pacios problemos 😂
Sveikos. Esu iš po kursų. Į gimdyklą nevedė , nebuvo laisvų , o ir žmonių iš po vasaros prigūžėjo labai labai daug. 😀 pati Ieva pasirodė labai faina, bet patys kursai tokie apie nieką, grynai toks basic įvadas. Aišku čia tik mano nuomonė, gal kitom kitaip pasirodė. Ramu tik tai, kad aišku kur priemimas, kur mašiną statyt.Truputį stresiuko mažiau taip sakant bus 😀
Kosmonautas parašė:
Sveikos. Esu iš po kursų. Į gimdyklą nevedė , nebuvo laisvų , o ir žmonių iš po vasaros prigūžėjo labai labai daug. 😀 pati Ieva pasirodė labai faina, bet patys kurs…
Aš irgi buvau kursuose, tai mano nuomonė lygiai tokia pati kaip jūsų. Naudinga buvo tik tuo, kad žinom kaip atvažiuoti, kur mašiną statyti, kur eiti ir daugmaž ko tikėtis. Bet va kursų medžiaga, tai tokia, kurią ir taip žinom dauguma 🤷♀️
Jūnaitė parašė:
Aš irgi buvau kursuose, tai mano nuomonė lygiai tokia pati kaip jūsų. Naudinga buvo tik tuo, kad žinom kaip atvažiuoti, kur mašiną statyti, kur eiti ir daugmaž ko t…
Aš vakar taip pat buvau atėjusi į kursus, bet apsisukau ir išėjau po 5 min., nes tikrai absurdas kai salė sausakimša ir su 36 savaičių pilvu reikia stovėti 1+.
o vakar kaip tyčia mažylis kažką užspaudė ir žiauriai skaudėjo nugarą. Dar kai išgirdau, kad kalba tik tuos basic dalykus tai ir išėjau. Gal pasidalintumėte kur ten parkuotis atvykus gimdytū ir pro.kur įeiti?.:))
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai