EliKai parašė:
Rejui ir Ignuciui sveikinimai![]()
Del sunu plauku man irgi jau paranoja. Valau, plaunu , siurbliuoju , suns i antra auksta neleidziu bet vistiek ju pilna
![]()
aciu
EliKai parašė:
Rejui ir Ignuciui sveikinimai![]()
Del sunu plauku man irgi jau paranoja. Valau, plaunu , siurbliuoju , suns i antra auksta neleidziu bet vistiek ju pilna
![]()
aciu
INGaaaa parašė:
Sveikinam ir mes su Kaspariuku švenčiančius 4mėn gimtadienius![]()
![]()
![]()
![]()
Sveikinam ir visus jau atšventusius![]()
![]()
![]()
![]()
Rėjukui
![]()
![]()
Ignučiui![]()
![]()
aciu
Rasimiene parašė:
mes irgi rytoj einam pas daktare, pasikonsultuosiu del primaitinimoi kokia jus poliklinika vaikstot?
Mes einam prie namu Mogiliovo gatvej, tokia mazyte, "Mano seimos gydytojas "vadinas
care parašė:
Mes einam prie namu Mogiliovo gatvej, tokia mazyte, "Mano seimos gydytojas "vadinas![]()
mogiliove mano kuminai gyvena
bet jau daug metu nemaciau ju
indruliukas parašė:
sveikinimai![]()
![]()
aciu
Pas mus per baliukus nepamainomas saldumynas - Rasimienes bandeles su cinamonu
Tik as jas dar perdariau - ta pacia tesla plonai iskocioju(sutepu lyd sviestu,apibarstau cukrum ir cinamonu,kaip tavo recepte), supjaustau juostelem ir tas juosteles apvinioju apie obolio skiltele - nu skonis dieviskas
Nei vienas abejingas nelieka - jos "istirpsta" tiesiog. Rasimiene, pati pabandyk
labutis
aciu aciu sako visoms Ignutis
o Rejukui siuncia balioncika didziausia
nu zinokit mum gal jau po biskiuka gereja,bet vakar vis tiek sudaviau zvakute nes verkia per ta dantuka
nusibodo tas zirzaliavimas juodai,o siandien mano grazuoliukas tooookia isterija pakele,kad reik jam vezime gulet kol as kose jam isvirsiu,o jezau,buvo tokia bobule pas mus atejus,tai uz galvos susiemus sako kas tam vaikui
o Ignas kad rekia,bet grynai isterija tokia paleido,paemiau ant ranku,viskas nutilo
oj db kaip sunku bus atpratint,nes ziuriu uzteko vienos dienos kad prie gero priprastu...tie vaikai mazi,bet oj kokie gudrus
beje,vakar uzvalgem 9val koses,23val ikisau papuli (nes absoliuciai nebeimam buteliuko ir soskes,db vel draugaujam su istysusiais papais) ir miegojom be prabudimu iki pat 6
tada vel uzkandom ir iki 9
pasaka buvo po tokio klaikaus savaitgalio
pas mane vezimas Buzz,bet nzn,lopsys mazas,o ta sportine dalis irgi tokia maza,o kai vaikas ne iz mazuju ir kuduju tai man ta sportine dalis lb jau trumpai tarnaus,tai galvoju noriu dickio,kad ir sunkaus
kapri parašė:
Pas mus per baliukus nepamainomas saldumynas - Rasimienes bandeles su cinamonuTik as jas dar perdariau - ta pacia tesla plonai iskocioju(sutepu lyd sviestu,apibarstau cukrum ir cinamonu,kaip tavo recepte), supjaustau juostelem ir tas juosteles apvinioju apie obolio skiltele - nu skonis dieviskas
Nei vienas abejingas nelieka - jos "istirpsta" tiesiog. Rasimiene, pati pabandyk
![]()
as jum kada prie progos kai kepsiu,parodysiu tokius pyragiukus krokianbusus su sokolado idaru,tikras apsivalgymas,visa bleka galiu suvalgyt
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai