lelyte-uogyte parašė:
mane kazkas taip apeme,pamatau ir juokiuos,kazkokia keista ta ft:DD
na jo idomi
lelyte-uogyte parašė:
mane kazkas taip apeme,pamatau ir juokiuos,kazkokia keista ta ft:DD
na jo idomi
lelyte-uogyte parašė:
mes irgy rodom didelius oziukus,irgy valgom tai ka bendrai,ir butinai pati,gera,laukiu pavasario,turim 4 dantulius,jau vaikstom,i lauka einam,su sispuodziu,dar nedraugaujam
![]()
Mes turim 8 dantuliu ir panasu kad dygsta kruminukai jau pats laikas, nes du men nepasirodo
o su puodu irgi nedraugaujam
lelyte-uogyte parašė:
mes tai krykstynas darysim birzeli,kaip tik Lejai bus metai su puse,manau pats laikasniekada neskubejau siuo klausimu,nes svente yra vaikui,tad noriu,kad ji suprastu kas vyksta,dailios sukneles,graziu nuotrauku,linksmos sventes
![]()
mums metai su puse bus tik rugpjucio gale
nemanau istikro kad jis supras jau ka cia reiskia. kol vaiku neturejau galvojau kad reikia pakrikstyti kol dar visai maziuliukas nes juk krikstinam del ko? ne del sventes istikro..kita prasme.. bet kai susilaukiau Jokubo nuomone siek tiek pasikeite, kadangi kaip minejau maniskis toks bydavo versniukas jai nemiega tai verkia tai galvoju vargas bus.. o ziema ir nesinorejo kai salta, tai va kokia geguze birzeli manau kaip tik bus
Amour parašė:
Mes turim 8 dantuliu ir panasu kad dygsta kruminukai jau pats laikas, nes du men nepasirodoo su puodu irgi nedraugaujam
![]()
mums 4tas dantukas isdygo irgi pries 2 men o sekantis vis nesirodo..taip laukiam
sandriuke parašė:
mums metai su puse bus tik rugpjucio galenemanau istikro kad jis supras jau ka cia reiskia. kol vaiku neturejau galvojau kad reikia pakrikstyti kol dar visai maziuliukas nes juk krikstinam del ko? ne del sventes istikro..kita prasme.. bet kai susilaukiau Jokubo nuomone siek tiek pasikeite, kadangi kaip minejau maniskis toks bydavo versniukas jai nemiega tai verkia tai galvoju vargas bus.. o ziema ir nesinorejo kai salta, tai va kokia geguze birzeli manau kaip tik bus
![]()
su mano irgy tas pats buvo
verke ir verke pastoviai
lelyte-uogyte parašė:
su mano irgy tas pats buvoverke ir verke pastoviai
![]()
aisku ir dabar visko buna .. gali ispult ta diena kad praverks visa svente nors jau ir didelis budamas, bet vistiek mazesne tikimybe
lelyte-uogyte parašė:
mes tai krykstynas darysim birzeli,kaip tik Lejai bus metai su puse,manau pats laikasniekada neskubejau siuo klausimu,nes svente yra vaikui,tad noriu,kad ji suprastu kas vyksta,dailios sukneles,graziu nuotrauku,linksmos sventes
![]()
o kaip suprast kad mergaitei pusantru bus birzeli??? taigi visiem vasarinukam pusantru rugpjuti tik
lutte parašė:
o kaip suprast kad mergaitei pusantru bus birzeli??? taigi visiem vasarinukam pusantru rugpjuti tik![]()
matyt susimaise mamyte, nes man perskaicius irgi iskart tokia mintis kilo, kad maniskiui tai tik rugpjuti pusantru bus
vabas vakaras pleputes kumutes..nu ir priraset saunuoles
mes sian laukutyje visa diena susitikom su draugem..pasivaiksciojom po pardes..nupirkau ta nauja butelaiti su siaudeliu..radau toki fainuti..ir akcija..tai mokint bandyisu gert su siaudeliu
dar buvau sian kirpykloje nusikirpau plaukus pagaliau:)) ryt dazysiu
maziuke miega..man vis dar gerkle baisiai skauda..bet orelis sian pasaka tikra..20 silumos..bet toks apgaulingas o cia beveik visis vaikuciai nusirenge su boziukais lauke ,siaubekas..plikom kojytem visiskai.as kazkaip dar bijau..pati va prisivaidinau vasara..tai nesinori kad vaikas pasaltu
kaip jusu dienele?
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai