Edžiukas parašė:
na kad keturi mėn tai nesimato nieko![]()
Man tai matosi
Nes čia jau yra toks kaip ir gumbiukas
O prieš tai koooks presas buvo-gaila foto neturiu kompe,parodyčiau
Edžiukas parašė:
na kad keturi mėn tai nesimato nieko![]()
Man tai matosi
Nes čia jau yra toks kaip ir gumbiukas
O prieš tai koooks presas buvo-gaila foto neturiu kompe,parodyčiau
Lina20 parašė:
na ne nei esu modelis nei buvausvoris mazokas ka padarysi bet man kazkaip neina i mase
na kol vejas nenunese einant tai gerai
![]()
![]()
cia metai pries pastojant![]()
o cia 5men nescia
tik nesupyk, bet man atrodo tave nestumas labai pagrazino, bet kad liekna esi tai fakras
as bomba palyginus su tavim
KristinaBeqiri parašė:
tik nesupyk, bet man atrodo tave nestumas labai pagrazino, bet kad liekna esi tai fakrasas bomba palyginus su tavim
![]()
nera cia ko pykti
visas nestumas vienaip ar kitaip pagrazina
KristinaBeqiri parašė:
o cia as, 2010 pavasaris pries 2metus, reikia 5kg numest kad taip vel atrodyciau...
Labai graži
Ir dar sakai bomba
oj kokios jus grazios mergickos! :)) LAURIKI,AS VISADA SWERIAU ~68-69 BET BUWAU UZSISPORTAWUSI RIEBALO NEBUWO TIK RAUMENYS PAS MANEtodel toks sworis buwo 9Nes raumenys daugeus swere nej lasekaj).. todel dbr kaj yra tie 69 as stamboka atrodau ir subliuskusi..... bet seip tj man tinka sworis iki 67 nes poto jau baisu..ir vyras vis sako nebandyk kudintis,as ne suo ant kaulu nelipu...
bet ce skonio reiklas kaip sakant.. man visada griaziausiai moteris atrode turinti riesta uzpakaliuka,krutine... :)) bet sakau cia jau skonio reikalas... man ne kudume grozis,o sutwarkytoje stangrioje figuroje........
EgLeLe parašė:
oj kokios jus grazios mergickos! :)) LAURIKI,AS VISADA SWERIAU ~68-69 BET BUWAU UZSISPORTAWUSI RIEBALO NEBUWO TIK RAUMENYS PAS MANEtodel toks sworis buwo 9Nes raumenys daugeus swere nej lasekaj).. todel dbr kaj yra tie 69 as stamboka atrodau ir subliuskusi..... bet seip tj man tinka sworis iki 67 nes poto jau baisu..ir vyras vis sako nebandyk kudintis,as ne suo ant kaulu nelipu...bet ce skonio reiklas kaip sakant.. man visada griaziausiai moteris atrode turinti riesta uzpakaliuka,krutine... :)) bet sakau cia jau skonio reikalas... man ne kudume grozis,o sutwarkytoje stangrioje figuroje........
turejau klasioke, naturaliai liekna, valge beleka, labai norejo priaugti svorio, bet niekaip... o tokia grazi ji, ir visada vaiksciojo po dideliu sluoksniu drabuziu...;/
EgLeLe parašė:
o ce waikui jau 2men ir dvi saw sweriu wel69 bet lasekaj visur....
ce 8 menesej swereu 78kgce 71kg jau laukiausi 3men
nu ce as 69kg
ten kur 69 atrodo kaip 55 graziai issportavus kuna buvai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai