ewelucin parašė:
aš ir pati nesuprantu kaip jie nepastebi nors nieko nuostabaus as ir buvau su pilvuku gal galvoja kad pastambėjau siaipna išsinuoginusi irgi nevaikštau. …
ewelucin parašė:
aš ir pati nesuprantu kaip jie nepastebi nors nieko nuostabaus as ir buvau su pilvuku gal galvoja kad pastambėjau siaipna išsinuoginusi irgi nevaikštau. …
Jenta parašė:
![]()
net sujuokino
nesupranta panos tavo uzkandos
as tai irgi pritariu kad labai geras varianras kai kazko norisi svarbu krebzdent kazka, gi …
Na va, nors vienas palaikymo komandoje atsirdo
O tosms kurios nesuprato manes,ar bando gincytis radau vieninteli gesta :
ewelucin parašė:
ewelucin parašė:
štai ir aš ikeliu savo pilvuza fotkėje jis atrodo labai didutis![]()
grazus ir tikrai jau didelis pilvukas
o del sventes tai visad darau su vienkartinem jei lauk, nes tavrkyt viska po baliuku nesmagiausias reikalas
simonyte_k parašė:
Cia pamenu nesenai rasiau kad neimu i galva del svorio augimo, bet zinok, cia va vakar,siandiena..Nzn, kazkaip po biski baisoka man daros..Toks nenumalsinamas apeti…
1. Duona sunki, o 100gr virs 300kcall;
2. Saulegrazu 100gr virs 300kcall, plius keptos jos nera tokios sveikos kaip sviezios;
3. Suvalgyti duonos, pyrago, kruopu produktai po 17val tiesiai i riebalini rata eina, nes organizmas nespeja is ju gaunamos energijos iseikvoti.
dainuska parašė:
1. Duona sunki, o 100gr virs 300kcall;
2. Saulegrazu 100gr virs 300kcall, plius keptos jos nera tokios sveikos kaip sviez…
Aciu uz informacija
ewelucin parašė:
skierkute na as turėjau omeni tik savo giminės moterisbet matau kad tau puikiai pavyko numesti svori po pirmo nėštumo o man ne
na tiksliau sugryžti i pi…
Supratau supratau, kad apie gimines moteris kalbi
tai ir as savo giminei galvoju atvirkstini varianta pritaikysiu
O del svorio.. numetimas tai buvo labai sunkus ir daug pastangu reikalaujantis darbas.. Tai buvo mano protestas
Apie duonos tema as jau nutylesiu
Nu ar liepia jum ta duona kasnors valgyti? Tegu valgo simonyte, ir nesikarsciuoja
Kokia tema pestynems.. duona..
Tik numik valandike ir kiek praleidau!
kokie cia gincai ir rasborkes del duonos riekes, paciom nejuokinga?
Manau yra du tipai zmoniu, kuriem eina i kuna bet kas ir kuriem neina, isvis koks skirtumas valgys kas duona vakarais, rytais ar kas sriubas valgys ... Jau geriau sausa duona arba sriuba nei torto gabalas ar saldainiai ar dar geriau kepta sonine su duona, desrelem ir dar velniai zino kuo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai