Skierkute parašė:
As biski dar radau uzsilikusiu pirmojo trimestro hormonu, tai ejau pabliaut![]()
Kaip noreciau konservu!!!! Skanaus..
Skierkute parašė:
As biski dar radau uzsilikusiu pirmojo trimestro hormonu, tai ejau pabliaut![]()
Kaip noreciau konservu!!!! Skanaus..
Vilija1 parašė:
nezinau ar nuo apetito priklauso..mano drauge 30kg priaugo..valgydama....o gime maziuke lelyte ... mano pirmas gime 4240 g. , o antras 3340g...su pirmu 23kg.priaug…
Apetitas aisku prideda tik papildomus nereikalingus kg. Tiesiog mano drauges pilvuzas pagal matavimus ir isvaizda visi menesiu didesnis. Tai ir tie kilogramai kaip ant akiu auga. Jai net valgyt nereik
Vilija1 parašė:
taip uzsimanu vakare kazko...einu burokeliu pasitarkuot,svoguniuko ipjaustit ir su majonezu...bijau rasyti duonossuguldysiu vaikucius ir prisesiu paplepet...sia…
pas mane vakarinis noras tai buvo musu laiku 19:30 ,lietuvoj butu 21:30 buvo keptos bulves...
atsibudau nusnudus su keptu bulviu skoniu burnoj.nu taaaaaaaaip stipriai norejau,kad negalejau nieko sau padaryt, tai ejau keptis, dar kefyro biskiuka,taip ukiskai ,ne daug ant vakaro ,bet skaniai
subyrejo viskas kaip i kibiriuka
mamutea parašė:
pas mane vakarinis noras tai buvo musu laiku 19:30 ,lietuvoj butu 21:30 buvo keptos bulves...atsibudau nusnudus su keptu bulviu skoniu burnoj.nu taaaaaaaaip sti…
geras, as irgi vakar si patiekaliuka skaniai valgiau
jau neprisimenu kada paskutini karta buvau taip lietuviskai valgius
taip apsizdiaugiau kefyra saldytuve pamacius
kaip tik kai as pavalgiau tu uzsinorejai
Labas rytas mamukai
As va ir rytine kavute geriu, i susirinkima tuoj reikes lekt
Kaip jum nauja dienele prasidejo?
Kaip faina,Vilija, mano drauge irgi nebe uz kalnu gimdyti turi
Va kaimynes mergaitei pirmas dantukas vakar issikale, tai taip apsidziaugiau,kad vos neapsiverkiau, uoj tie HORMONAI
indremoc parašė:
Labutis :)) o aš nauja narė pas jus :)) bet iškart užkliuvo komentarai dėl duonosak ta duona duonelė
![]()
Sveika prisijungus
...Ar pastebėjote, kad medžių žaluma tamsesnė ir sodresnė, o rožės, lietaus nupraustos, pražydo spalvotomis žiedų kekėmis, skleisdamos svaiginantį aromatą? O jau spalvų ryškumas! Lietuviška vasara... Spalvos - viliojančios, gundančios, raminančios, deginančios, vėsinančios ar gaivinančios - akių negali atitraukti. Tikra spalvų terapija. Ir akiai, ir sielai… Džiaukimės spalvinga, žalia ir žydinčia, karšta ir tvankia, vasarą, nes dar mėnuo, kitas ir ji atsisveikinti su mumis…
Tokią vasarišką dieną taip ir norisi klausyti vėl ir vėl Igorio Berino "Vasaros":
“Saulė išdegusi,
Meilė patrakusi,
Vasara vasara..
Labas rytas Mamukai
Labas rytas visoms
Simonetyte graziai pradejai ryta
Vilija uzdara grupe yra toms kurios nenori kad butu zinoma apie ka bendraujama ir niekas nematytu, ten jie arba pakviecia arba gali pats pasiprasyti, bet nepatarciau nes cia zmones malonesni
Kam gimdo kam dantukai na o as pasigirsiu kad pas mus seimoj trys pilvuzai ir visai nedideliu skirtumu, tai as, sese ir pusesere
o tik nesenai sulaukem dar dvieju leliuku
zodziu gimine pilneja pilneja
Labas rytukas,
Vilija labai gražus pilvukas
na cia žiuriu visos apie maistą pradėjo aptarinėti
nagi ir as vakar kefyro gėriau su bulbikėm
kazkaip supanasejom
bet as dar vakar ir prikirtau raugintu kopustu labai uzsimaniau ;) na tik kad ne pries miega prisivalgiau sitaip cia tik is darbo gryzus;) vėliau visai nieko nesinorėjo buvau viskuo soti
o dėl duonutės prisiminiau kad yra sveika valgyti rupiai maltų grudu duoną net besilaikančioms dietos ;)
o as vėl norėčiau balandėlių kokių visai nieko ir cepuku sukirsciau ;)
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai