Kristina.R. parašė:
Va kaip mes sportuojam su nuotaika
kaip fainai, matosi, kad dukrytei patinka
beje, Kristina, iš pažiūros atrodo visai dar "jauna tarka"
Kristina.R. parašė:
Va kaip mes sportuojam su nuotaika
kaip fainai, matosi, kad dukrytei patinka
beje, Kristina, iš pažiūros atrodo visai dar "jauna tarka"
Elegry
tavo mergytei.
O man neramu biski del mazes. Kiek sutinku mamu su leliukais visu tokie mazuciai gleznuciai,ir jie beveik tokio pat amziaus kaio manoji, kiti net vyresni visu menesiu. O mano tokia didele, rubuiliukas biski bet nepasakyciau kad ziauriai stora, ji tokia ilga. Ir vat drauges sunui kjris 4 men ir sveria 7kg o ugis 63 liepe ateit svertks dazniau nes kad nebutu nutukjmas. O maniske sveria virs 6.5kg ugis 67cm o tik 2 men! Imu galvot kad ji gal tunka? Nors valgo norma kaip ant pakio parasyta tik 1 maitinimu daugiau. Ar verta sunerimti? Sesutes tik sako saunuole mama nieko nesake apie nutukima, bet juk nelaikysi vaiko ant dietos tokio mazo ir neklykinsi kai valgyt nori. Nzn
tickles parašė:
Elegrytavo mergytei.
O man neramu biski del mazes. Kiek sutinku mamu su leliukais visu tokie mazuciai g…
Ačiū
manau kad ne joks nutukimas. na tiesiog ne iš mažųjų dukrytė,ir tiek. gal tu aukšta? gal tavo vyras aukštas? arba jūsū tėvai nemaži? aš kai pasižiūriu- čia mūsų grupėj nemažai mergaičių yra sunkesnių už mano berniuką, bet jis nėra išsekęs
tiesiog visi skirtingi. o ištikrųujų gi nemarinsi badu vaikutį, jei tarkim, ir linkęs į putlumą
pradės ropot, dings visi riebalai
flavuss parašė:
Sveikinimai elegry mergyteiir gero jums oro rytoj bernuzelio krikstynoms
![]()
Ačiū flavus!
ir tavo dukružiuką su 3 mėn.
elegry parašė:
Ačiū flavus!![]()
ir tavo dukružiuką su 3 mėn.:4u:…
Aciu aciu;)
amzina parašė:
visos cia diskutavot del galvytes laikymo ir vertimosi. kinezeterapeute mums sake kad vaikutis tik keturiu menesiu prades mokytis vartytis pats, bet tik mokysis o n…
paskaiciau ir nusiraminau,reiskias viskam savo laikas turi ateiti
Elergy, sveikinu dukryte gimtdienio proga!
smagiu jums ryt krikstynu
Flavuss, o jus su 3 menesiukais
Del mazylio svorio ir ugio manau neverta pergyventi. Maniskis taip pat jau sveria 6.5 kg, o gimem tik 3 kg. Kiekvienas auga individualiai
vienodu vaiku nebuna, na nebent dvynukai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai