dirbanti parašė:
sveikos mamulesnesipykit
kaip sako duokit d... kelia
mano mazoji sian kazkokia i vakara labai nerami ir labai daug atpylineja, kada gi ji isaugs
o del …
termometra kisi kur???
dirbanti parašė:
sveikos mamulesnesipykit
kaip sako duokit d... kelia
mano mazoji sian kazkokia i vakara labai nerami ir labai daug atpylineja, kada gi ji isaugs
o del …
termometra kisi kur???
Monikule23 parašė:
gi sakau kas kaip nori tas taip daro gi ne mano reikalas mes nusprendem be 6 men neleisim ir tiek , o kas nori tas taip lai elgiasi tik pasakiau savo nuomone, bet j…
O kodėl būtent nuo iki 6 mėnesių? Kuo argumentuoji tokį laiką pasirinkusi? Čia kaip mp reikia duoti iki 6, kol viskas susistyguos? Ir akytės? Na, nemanau,kad 6 mėnesiai, 3 ar dar kažkiek ką nors pakeis....Manau, kad priešingai, tas, kas draudžiama labiau traukia....jei ne dabar, tai gal ateityje...turi kažkas pasąmonėje vaikučiui užsikoduoti
Ligituxx parašė:
agatik vaikas buvo tas kur po kaire ;)
Jum geriau zinot kuris
tai tada maciau jus. Patiko baseinas?
albertina parašė:
Jum geriau zinot kuristai tada maciau jus. Patiko baseinas?
Plaukioti Andriukui patiko, tik nelabai patiko pacios patalpos - nera spinteliu, mazai vietos persirengt; Praustis Andrius po dusu bijo, kranu nera
Pasimokem plaukioti, pamaciau kad nebijo mazius tai pirksim turbut Northway abonementa ir plukdysiu maziukus ten
O kuri mama jus buvote? Turbut turejau ir as jus matyti
O jum kaip baseinas? Pirma karta buvot ten?
Monikule23 parašė:
as paprasiau kad ikeltumete straipsni kur raso kad nekenkia, bet to negalit padaryti , tai viskas aisku kad dar ir kaip akis gadina , pacios priestaraujat rasot kad…
Kažkas anksčiau tavęs prašė vienu ar kitu straipsniuku argumentuoti savo žodžius, ar aš klystu?
Dabar tu kopijuoji?
Elskera parašė:
Kažkas anksčiau tavęs prašė vienu ar kitu straipsniuku argumentuoti savo žodžius, ar aš klystu?Dabar tu kopijuoji?
![]()
Oj, jau galvojau kad ta kvaila diskusija jau baigesi ...
dirbanti parašė:
i sikniuka![]()
Geras
Masciau kad gal ausis tas zodis galetu reiksti
Ligituxx parašė:
www.youtube.com/watch?v=vn5hPp-qLUs&feature=youtu.be
Niu pas tave, mergyt , potyriai nerealūs, kai ne vienas, o u mažiukai. Mamos, turinčios vieną vaikutį tokio pat amžiaus, niekada nesupras
Dvigubas džiaugsmelis, kai jie ne tik patys save tyrinėja, bet ir vienas kitą atranda
Ligituxx parašė:
Oj, jau galvojau kad ta kvaila diskusija jau baigesi ...
Sorry, tiesiog prisijungiau, pradėjau skaityti ir nesusilaikiau, nedaskaičiau iki galo ir norėjau pati parašyti, bet...kai paskaičiau iki galo, tai pamačiau, kad čia dauguma jau ir taip nulinčiavo ta bitutę darbininkę
TV pamirštas
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Reikia ir leidžiuosi, juk savo noru viskas. Tik va kai pirmas kartas, tai įdomu kas seks toliau