ramintukasn parašė:
aš irgi to labai norėčiau![]()
o kada mm turetu buti? man testas vaiduokli parode likus 3 dienom iki mm
ramintukasn parašė:
aš irgi to labai norėčiau![]()
o kada mm turetu buti? man testas vaiduokli parode likus 3 dienom iki mm
ausra0198 parašė:
o kada mm turetu buti? man testas vaiduokli parode likus 3 dienom iki mm![]()
pirmadienį
ramintukasn parašė:
o tai buvo kokių nors požymių? man visiškai nieko nėra...
pilva skaudejo, o daugiau lyg nieko.. ai dar krutine padidejo
Sveikos merginos
Dabar zinau ir as ka reiskia gauti su pagaliu per galva
(cia kai pamatai dvi II itin ryskias juosteles per kokias 10 sekundziu
)
Tai va daktare sake, kad gandras isskrido , dabar jau, pries 6 savaites. Tai va dabar mankstele darau, kaklo raumenis stiprinu , smarkiai uzvertus galva reiks but spalio menesi, stebet is kurios puses tas gandras atskris
Tai ka, sekmes visoms mergaitems dideliausios ir laukiam gandru
merginos sveikinu jus visas ! prisimenu kaip as pries metus suzinojau sia naujiena.
linkiu lengvo nesiojimo, gero gmdymo, sveiku, graziu ir laimingu vaikuciu!
tai nuostaiausias dalykas gyvenime kosk tik gali nurikt!
megaukites viskuo, net ir busimais pykinimais, strenu skausmais , koju tinimu. viska iskest verta! viska!
aukit!
liabuka, as jungiuosi prie jusu
pagal TD man turetu gimt rugsejo gale, bet pagal musu myliuka as dar esu tik 4sav
angeliukas planuotas ir darytas 4men
db pastijus biski esu issigandus, nes visgi pasoniai turiu tik katik 1metuku sulaukusi sunely
pas gyditoja man dar tik uz men ir tai jis nko ipatingo nepasakys, tik tai ka as jau zinau "kad esu nescia"
pokolkas jauciuos geriau negu galiu jaustis, jokiu pozymiu, su pirmuoju buvo daug sunkiau
beto sveikinu visas su pastojimu ir tikiuosi turesim visos grazia kelione kartu ;]
KristinaBeqiri parašė:
liabuka, as jungiuosi prie jusupagal TD man turetu gimt rugsejo gale, bet pagal musu myliuka as dar esu tik 4sav
angeliukas planuotas ir darytas 4men
db pastijus biski esu issigandus, nes visgi pasoniai turiu tik katik 1metuku sulaukusi sunely
pas gyditoja man dar tik uz men ir tai jis nko ipatingo nepasakys, tik tai ka as jau zinau "kad esu nescia"
pokolkas jauciuos geriau negu galiu jaustis, jokiu pozymiu, su pirmuoju buvo daug sunkiau
beto sveikinu visas su pastojimu ir tikiuosi turesim visos grazia kelione kartu ;]
sveika prisijungus
kai gims antras, pirmas jau greiciausiai pats mokes valgyt ir gal jau busit su puosuku susidraugave, tad bus siek tiek lengviau
man ir baisoka, nors skirtumas bus 2,5 metu, bet tikiu, kad susitvarkysiu
Susitvarkysim as nenorejau laukt lb norejau mazo metu skirtumo ir gimdymad man buvo nebaisus mano bus toks koks tavo db:))) mano vyro sese taip pastojo kai turejo1metu vaika ir drauge taip pat isgyveno isgyvensim ir mes, kaip paskau per sekancius 5metus prazilsiu bet uztat koky zygdarby padarysim:)))
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai