rositap parašė:
oj su tom datom nesamone, turi buti viena data ir tiksliausia ji nestumo pradzioje padarius echo jeigu mmm buvo nereguliarios, cia turi buti echo iki 13 sav remtis,…
tai va butent, o man echo pirmas tebuvo darytas 23 savaitei...
rositap parašė:
oj su tom datom nesamone, turi buti viena data ir tiksliausia ji nestumo pradzioje padarius echo jeigu mmm buvo nereguliarios, cia turi buti echo iki 13 sav remtis,…
Ausrike 01 parašė:
kaip idomu.. taip velai..
Lauremija parašė:
Sveikos mamytes! Na ka, pasigirsiu, vakar sulaukem savo grazuolesgimem 3450g, 52cm. Dviem dienelem anksciau nei pagal termina panelyte nusprende pasirodyt
…
kuo silciausi sveikinimai
k.viktorija parašė:
as irgi skaiciau ta straipsni, buvau pasibaisejusi, ar davet jai pinigu? Ten matyt tik viena tokia ir yra...svarbiausia viskas baigesi tau, rytoj gal namuciu vaziuo…
Nedavem. Tai matyt kad tik viena tokie, nes kiek girdejau atsiliepimu tai visos ten labai malonios aha, rytoj jau namucio
Lauremija parašė:
Nedavem. Tai matyt kad tik viena tokie, nes kiek girdejau atsiliepimu tai visos ten labai maloniosaha, rytoj jau namucio
![]()
sveikinimai sulaukus lelytes
Bet kaip greitai jus paleidzia namo... As siandiena klausiau kada mane paleis tai sake greiciausiai tik treciadieni kai mazylei bus 4 paros ir jau gaminsis pienukas... Tiesiog kad kuo lengviau mamytei butu su mazyliu namuose ir butu atsakyti visi klausimai vietoje, o ne namuose...
Deimi parašė:
kaip idomu.. taip velai..
nzn, ant tokios gines buvau papuolusi kad tik tada man tedave siuntima, o ir su siuntimu man teko pralaukt beveik menesi eileje, kad buciau taip zinojus tai buciau privaciai ejusi...
Ausrike 01 parašė:
nzn, ant tokios gines buvau papuolusi kad tik tada man tedave siuntima, o ir su siuntimu man teko pralaukt beveik menesi eileje, kad buciau taip zinojus tai buciau …
niu taip, matyt ant kazkokios keistuoles gines uzsisokai
Lauremija parašė:
Sveikos mamytes! Na ka, pasigirsiu, vakar sulaukem savo grazuolesgimem 3450g, 52cm. Dviem dienelem anksciau nei pagal termina panelyte nusprende pasirodyt
…
Sveikininimai didziausi, man nestumas irgi lb lengvas tai gimdymo bijau kaip velnio