P-a-n-e-l-e parašė:
Ner uz ka; ) as ir eisiu maze uzmigdzius naujus buteliukus uzsisakyt![]()
as tai turiu soskes nusipirkus tokias pat kur dedasi i buteliuka, tai ir galwoju akda cia reikia jas keist
P-a-n-e-l-e parašė:
Ner uz ka; ) as ir eisiu maze uzmigdzius naujus buteliukus uzsisakyt![]()
as tai turiu soskes nusipirkus tokias pat kur dedasi i buteliuka, tai ir galwoju akda cia reikia jas keist
adriuke parašė:
As jau pakeiciau pries pora dienu taip apie me palaikiau kau vidus keistas buvo sakau reik keist jau.
roplyte parašė:
Swikos.vakar po klizmutes jokio rezultati nesulaukiau..2h nakti ikisau termometra..pakakojo ir varkse uzmigo net nevalgius..tikiuosi siandien jau pakakos pati...man…
na va padejo maziukui
nuo senoves muiliukas arba termometras gelbedavo sake mama
ir daug geriau sake nei tos klizmutes...
Spindulėlis_ parašė:
Atpylinėja dėl to, kad priryja oro. Ypač jei vaikas neramiai valgo, pavalgęs muistosi![]()
pas mane kas pora dienu atpila bet fontana kaip duoda ir pati maudosi atpylus ir lova ir dar as bunu slape
bet mano valgo kas 1h ar pusantos...galvoju gal kad ta pertekliu atpila ar kas negerai gal su mano pienuku?
ieva6891 parašė:
Sveikostokiu oru kaip siandien eidami i lauka dedates kepuryte? As isnesiau i balkona pamiegot be nieko. Nesusaldysiu vaiko?
as ir siandiena laikiau be kepurytes jau tik aprengus buvau bodziuka kelnytes ir koinytes ir tai visa slape gulejo vezimuke...
Indrri parašė:
Klausimelis:
Pvz. tokiu oru kaip siandien, kaip rengiate savo maziukus menesio laiko i lauka? U…
stengemes kuo ilgiau but deja tik valandai ar max 2iseina nes valgyt reikia...tai jai su masina vaziuojam soku i masina pamaitinu ir toliau sedim
kai taip karsta uztenka plonu drabuziuku...atsargoi mekstuka turetis ar ka uzklot ir pilnai uztenka tokiu oru...
roplyte parašė:
Merginos as vis dar kovoju su kakuciais..mikrolakso klizmute suleidus greit turi pasitustint?suleidau bet biski isbego is uzpakaliuko tis klizmutes ir tiek ziniu o …
man padeda kmynu ar metu arbata...arba daugioau sriubyciu valgykit
Na kadangi pas mus uk ne vasara
tai mes rengiames dar pakankamai siltai
ir kojnytes ant bodziuko vilnones ir kelnytes tokias (nei per siltas nei ka viduriukas)megztuka silta ir kepuryte kas beko
gal as trenkta mama
gal taip kas pagalvotu
bet geriau busiu trenkta nei cia mamos isrengusios vaikus pusplikiais laiko o po to vazineja ant invalidu vezimuku turedami problemas su sanariais ar kokiu riaumatizmu ..
Rikita parašė:
Na kadangi pas mus uk ne vasaratai mes rengiames dar pakankamai siltai
ir kojnytes ant bodziuko vilnones ir kelnytes tokias (nei per siltas nei ka viduriukas…
O koks oras pas jus? Na niekur dar ne vasara bet pas mus +20jau...as namie diena vos siluma besuku saule paspigina ir gerai. ...miegamajam ijungiau biski ir isjungiau.nes ir taip silta. Nakti visi trys prikvepuosim ir gerai bus.ir rengiu nebe ne kaip ziema
nes ir akusere sake kad.nereik aprengt daug jei laike pliusas vadinas ne ziema kad uzmuturiuot.
P-a-n-e-l-e parašė:
Mamos o jus miegamajam ziurit tv? Musu tv tiesiai prie lovos ant sienos jei vaikas salia spigina i ji ir man atrodo tuoj kelsis nors miega...kazin truko jai? Ar ne …
pas mus tw ir aukstaI, tiesiai i lovyte sviecia, tai as uzmetu ant baldakimo stovo koki pleda, tada taip nemirguliuoja vaikui i akis
nesliocike parašė:
pas mus tw ir aukstaI, tiesiai i lovyte sviecia, tai as uzmetu ant baldakimo stovo koki pleda, tada taip nemirguliuoja vaikui i akis
Kas tas baldakimo stovas
tokia durna pasijauciau
mastau ir.nedasunta
P-a-n-e-l-e parašė:
Kas tas baldakimo stovastokia durna pasijauciau
mastau ir.nedasunta
![]()
mes gavom dovanų.. bet nežinau kaip dėt, nelabai paskirties žinau.. taip ir guli neišbandytas
Agne.kar parašė:
mes gavom dovanų.. bet nežinau kaip dėt, nelabai paskirties žinau.. taip ir guli neišbandytas![]()
O as net nezinojau kas jis toks kol nepamaciau googlej kad uzuolaidyciu stovas ane?
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai