M
MAMMY1 parašė:
Oho...rimtai,,?.
Tai kas tada padeda....;(
Nezinau mano mazoji kankinasi savaite mes jau su vyru nebemiegam beveik is proto einam kartu su mazaja..nieko mum ir tos zvakutes nepadeda kuriu gyd israse
M
MAMMY1 parašė:
Oho...rimtai,,?.
Tai kas tada padeda....;(
Nezinau mano mazoji kankinasi savaite mes jau su vyru nebemiegam beveik is proto einam kartu su mazaja..nieko mum ir tos zvakutes nepadeda kuriu gyd israse
MAMMY1 parašė:
Jap...su medical card spirale mirena kainavo 2.5€.
Idejima susimoki patssake lietuvis gyd,lad 70€, tai nzn dar paims papildomai 5…
Tas testukas čia nemokamai
as lt dariausi pries 2 metus, tj 200 mokėjau...neaisku, kaip čia jie paskaiciuoja, gali būt dar už vizitą paims 50 eu... Plėšikai
Rikita parašė:
As plikau ziedlapiais darau lb silpna arbatyte...gal neduok tos pirktines geriau duok virinto vandenuko vietoj jos!![]()
Kadkai daviau vandeni,mamos patare ramuneles
Vien zodz.,,
N
Rikita parašė:
Tas bellaktas turi but gerasmaniskes panos LT juo maitino liko begalo patenkintos,o tu pati nemaitinai?
mes ti savaitele valgem mano pieno(aha valgem :D…
Turbut kad nera lieni..po nakties dar pavalgo is papo o jau diena kaba po puseh ant papo ir dar misinio po 80ml suvalgo..tai neber jauciu to pieno..tik man nepatinka kad ji vos ne kas valanda valgyt reikalauja..o jei bandau ilgesni laika pratempt ir daugiau sumaitint per karta tai nelabai gaunasi
Sveikos mamos nzn gal praleidau gal nebuvo kalbama ar kurios nors maziukui kur skiepyta i rankyta (pety) buvo taip mums siandien ryte atsikelusioms radau puliny toje vietoje kur buvo skiepyta ir jis truko liko tokia skylute ar tai turi buti nes girdejau kad turi ispuliuoti tik veniem buna maziau kitiem daugiau ka daryti ?
emel parašė:
sveikos , as jau nebeismanau koki misiny naudot aptamill ar kietina bet neatpila , nan1 negeria , tutelis ciurkslem atpila, hipp pre irgi atpila ,gryzau prie aptami…
Gali pabandyti Frisovom. Mes is pradziu naudojom NAN 1, bet pradejo pusti pilvuka, tai sesute patare nusipirkti Frisovom. Kol kas nesiskundziam, bet ji pirkti yra tik Maximoje ir Rimi
Klora parašė:
Sveikos mamos nzn gal praleidau gal nebuvo kalbama ar kurios nors maziukui kur skiepyta i rankyta (pety) buvo taip mums siandien ryte atsikelusioms radau puliny toj…
taip turi buti ir liesti ar ka nors daryti negalima, sugys pats skiepas
Justinna parašė:
taip turi buti ir liesti ar ka nors daryti negalima, sugys pats skiepas![]()
Supratau aciu
kazkaip nepamenu lyg su pirma mergaite taip nebuvo... jau dabar i vakara geriau tik truputi raudona aplinkui bet ta skylute uzsitraukusi
Klora parašė:
Sveikos mamos nzn gal praleidau gal nebuvo kalbama ar kurios nors maziukui kur skiepyta i rankyta (pety) buvo taip mums siandien ryte atsikelusioms radau puliny toj…
Pas mano vyruka tai jau savaite laiko bresta ten tas pilinukas, gydytoja sake taip turi but. Nieko nedaryt ir ignoruot...
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai