karolina281 parašė:
Dar nebuvom, geriam
Duphlac ir tai nekakoja. Kas kiek laiko jum kakoja leliai?
Maniskis po 3-4 d tik pakakoja...su MP sako neiko baisaus, bet po biski pradedu primaitinimus nzn kaip cia bus
karolina281 parašė:
Dar nebuvom, geriam
Duphlac ir tai nekakoja. Kas kiek laiko jum kakoja leliai?
Maniskis po 3-4 d tik pakakoja...su MP sako neiko baisaus, bet po biski pradedu primaitinimus nzn kaip cia bus
Niu va, buvom mes pas daktarus 7,540 kg ir 67,5 cm
smulkutis mano mazius!
Bet III begiu ropoja ir sedi beveik, tai kaip ir energija nesiskundzia
Norejau Jusu paklaust, pas kokius daktarus lanketes? (ortopedas, neurologas) kokius tyrimus daretes? (kraujo, sysiuko)
Dekui
virdzinv parašė:
Na taip mes kai mp valgem ir retai kakojom bet daba misini valgom ir po klizmos vel antra dien nekakoja o valgom ir darzoviene ir kruopas
virdzinv parašė:
Norejau Jusu paklaust, pas kokius daktarus lanketes? (ortopedas, neurologas) kokius tyrimus daretes? (kraujo, sysiuko)
buvom pas chirurgą ir okulistą, o dėl tyrimų, tai tik kraujo..
virdzinv parašė:
Niu va, buvom mes pas daktarus 7,540 kg ir 67,5 cmsmulkutis mano mazius!
Bet III begiu ropoja ir sedi beveik, tai kaip ir energija nesiskundzia![]()
virdzinv parašė:
Niu va, buvom mes pas daktarus 7,540 kg ir 67,5 cmsmulkutis mano mazius!
Bet III begiu ropoja ir sedi beveik, tai kaip ir energija nesiskundzia![]()
Sveikos
mes buvom pas chirurga 3kartus,neurologa, hematologa.dare sysiuko, kraujo tyrimus du kartus.
Mano mazius kai sunkiai kakojo buvo visiskao sukieteja viduriai be pagalbos nepakakodavo. Tai mano daktare net neleido duplako naudot cia sako vaistai ir be ju yra kaip padet. Tai va toki recepta pasake.
Vakare uzpilti 5 dziovintas slyvas virintu vandeniu. Palikti per nakti . Tada ryte jas, pavirti su tuo paciu vandenuku. Perkosti . Ir ta nuovira davineti gerti po 10ml tarp kiekvieno maitinino .
[email protected] parašė:
Mano mazius kai sunkiai kakojo buvo visiskao sukieteja viduriai be pagalbos nepakakodavo. Tai mano daktare net neleido duplako naudot cia sako vaistai ir be ju yra …
mum dziovintu slyvu kompotas nelabai padeda, bet va zalios slyvos tai gerai paskatina. kai buna gerai prisirpusios, sutrinu ir duodu. Teko kai visai sunkiai jau buvo ir kamavosi patept "ten" aliejum, palengvino kancias.
wiiikiii parašė:
mum dziovintu slyvu kompotas nelabai padeda, bet va zalios slyvos tai gerai paskatina. kai buna gerai prisirpusios, sutrinu ir duodu. Teko kai visai sunkiai jau buv…
O tai aplink isange reik tept ar kist krapstuka i vidu istepta?
karolina281 parašė:
O tai aplink isange reik tept ar kist krapstuka i vidu istepta?![]()
tiesa sakant kisau pirstuka
nezinau kaip geriau bet sitaip suveike
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai