egle 89 parašė:
As tai duodu baronkas,vaikiskus sausainukus, kartais duonos , ryziu paplotelius,agurka,morka. Beja dantiste sake kai bus dantukai duot nuo kauliko mesytes pagra…
Jei teisybe, tai jau geriau morka duociau, nei mesos gabala
egle 89 parašė:
As tai duodu baronkas,vaikiskus sausainukus, kartais duonos , ryziu paplotelius,agurka,morka. Beja dantiste sake kai bus dantukai duot nuo kauliko mesytes pagra…
Jei teisybe, tai jau geriau morka duociau, nei mesos gabala
NeringaK parašė:
Sausaini, kukuruza, barankytes tai ir as duodu, bet va obuoli bijau duot kad neuzspringtu. O atpjauni didesni gabaliuka obuolio?![]()
Kartais visa duodu, kartais atpjaunu puse obuolio... nulupu odele, kartais palieku
zodziu nuo nuotaikos priklauso
bet pfu pfu pfu, paspringes labai nebuvo... buna kad pakoso... ir aisku vieno nepalieku kai valgo
mariinA parašė:
Kartais visa duodu, kartais atpjaunu puse obuolio... nulupu odele, kartais paliekuzodziu nuo nuotaikos priklauso
bet pfu pfu pfu, paspringes labai nebuvo... …
Aš ir taip pat
Margarit parašė:
Aš ir taip pat![]()
Aš irgi lygiai taip darau
Kažkaip moka jie spjauti lauk,kas netinka :))) Aš saviške išmokiau padaryti tpfu,jei jau matau, kad bėda
laimė,ji tą tpfu naudoja kol kas pagal paskirtį :))))
lemuras parašė:
Jei teisybe, tai jau geriau morka duociau, nei mesos gabala![]()
Nu man cia taip sake. As neduodu. Nes jis ne mesos megejas . O vaisiu ir darzoviu.jai megdu gal ir duociau
donatike324 parašė:
Aš irgi lygiai taip darauKažkaip moka jie spjauti lauk,kas netinka :))) Aš saviške išmokiau padaryti tpfu,jei jau matau, kad bėda
laimė,ji tą tpfu naudoja ko…
gerai jums kad pagal paskirti tas tfu
o manoji keletas dienu kaip isigudrino nesuprantu ar maivos ar kas bet valgydama ko ne po kiekvieno kasnio daro ta tfu,apspjaudos mane
sakyciau kad neskanu ar kas bet noriai ima i burnyte,ziojasi
o kas del uzkandziu tai ziauriai megsta agurka
as jai duodu gabaliukais apipjauscius minkstaja agurko dali tai su pasigardziavimu valgo, arba avokada:)is vaisiu tai megstamiausias turbut persikas. bet juokiuos visad kai ji pamato mus valgancius jei turi burnytej tutia, spjauna ja ziuredama i mus ir ziojasi
wiiikiii parašė:
gerai jums kad pagal paskirti tas tfuo manoji keletas dienu kaip isigudrino nesuprantu ar maivos ar kas bet valgydama ko ne po kiekvieno kasnio daro ta tfu,apsp…
valgo avokada?
ir patinka? reiks pamegint
donatike324 parašė:
valgo avokada?ir patinka? reiks pamegint
![]()
pirma kart kai daviau nevalge tai kuri laika ir nebdaviau. bet veliau pabandziua duot tai patinka dabar
wiiikiii parašė:
pirma kart kai daviau nevalge tai kuri laika ir nebdaviau. bet veliau pabandziua duot tai patinka dabar![]()
geras
o tu ji nulupi visa ir duodi,ar su odele palieki?
donatike324 parašė:
geraso tu ji nulupi visa ir duodi,ar su odele palieki?
kai buna jis gerai apsirpes nulupu ir duodu gabaliukais tiesiai i burnyte,nes jai slysta isranku jis
jai gal patinka taip gal del to kad duodu ji is saldytuvo, ner jis ledinis bet toks vesus, dantenoms manau gerai jai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai