virdzinv parašė:
oi maniskis siandie ir is proto varekas val ant ranku kas 2 maitinti...nebezinojau jau ka ir daryt...
![]()
pas mus tokia kasdienybe jau antra savaite
virdzinv parašė:
oi maniskis siandie ir is proto varekas val ant ranku kas 2 maitinti...nebezinojau jau ka ir daryt...
![]()
pas mus tokia kasdienybe jau antra savaite
O maniske miegojo puikiai kaip visada, bet as uzmigau tik 5ryto, o 7jau kelemes. Nezinau kas cia yra, raiciausi visa nakty is skausmo. Prasidejo nuo skrandzio, po to i visa pilvo ertme perejo. Jauciausi lyg gimdydama kaip skaudejo. Ir dabar skauda, bet jau galiu judet. Tik labai sunku vaika pakelt, nes isvis suima.. nebezinau ir ko imtis
Sveikos,
Griebkit kam sunki naktele buvo
Kiek jusu maziukai suvalgo koses? Kiek pienuko paskui dar isgeria?
Mano mergina geriausiu atveju suvalgo tik 1.5 valgomo saukto, nu gaaaal dar kartais 2. Atrodo valgo skaniai, issizioja, o paskui prasideda rekimas...
Negi tik man vienai taip...?
-krona- parašė:
Sveikos,
Griebkit kam sunki naktele buvo![]()
![]()
![]()
puikiausiai suprantu.. su manaja tas pats.. verdu kad ismesciau po to:/ matyt uztenka jai pieno, svoriu nesiskundzia...bet bent skoni pratinas biski
laireti parašė:
Maniškė taip pat nustojo košę valgyt, keli šaukštai ir viskas, šaukiam, verkiam ir griebiam mišinuką, tikėkimės tuoj viskas vėl bus ok, poryt einam svertis ir matuo…
Mano draugei tai istysai sako , kad per kudas. Bet menesio lelius 5 kg viskas cia ok. Maniskis db anpie 8 turetu svert
Snd jau 3 d primaitinu mazyli bulve maisyta su mano pienuku
tai valgo gerai nespjauna. O snd as jam kisu saukstuka jis su rankyte pats pasiima ta sauksteli ir i burna b
Taip suvalge pats nzn kiek sausteliu aisku kosytes ant galiuko tik pakabindavau, man tereikejo tik sauksteli prilaikyti kad visi trys su vyru kosiuoti neliktume
ar jusu mazyliai irgi ima sauksteli i rankas? cia gal nieko stebuklingo, kaip isivaizduoju
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai