ievi parašė:
Oi, mes ne Kaune gyvenam![]()
Uoj matyt blogai supratau
ievi parašė:
Oi, mes ne Kaune gyvenam![]()
Uoj matyt blogai supratau
wall parašė:
O tas ratas pluduriuoja ar prisikibdo prie dugno??
Maniskis prilimpa. Keturios lipuckos apacioj. Gaunas kaip kedute. As va sita turiu https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00T5XV3BS/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Laura193 parašė:
Maudyniu ratas mus tai pat yra suzaveja, bet pagalvojau dar mes puikiai su gultuko pagalba issibaudome tai apseisim![]()
Ačiū labai nors aš panasiai ir darau
if only parašė:
Maniskis prilimpa. Keturios lipuckos apacioj. Gaunas kaip kedute. As va sita turiu https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00T5XV3BS/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
ievi parašė:
Mums plaučių uždegimas baigėsi, tai ausų uždegimas dasidėjo. Atrodo galo nebus. Kiek vaistų....Nežinau mamytės kaip jūs tuos darželius ištveriat
![]()
Na mums tokiu bjauriu ligu nebuvo
ievi parašė:
Tas ikeos čiužinys kiek plonesnis už kokosų-grikių, nu bet jei tokį gamina, tai matyt vaikams ne kieta miegoti ane?
Bandziau per interneta uzsisakyti,neduoda.:/gaila ,o tokia kaina ne auksta.mes siandien tragedija diena apturejom,ime krauja tyrimams,tai du kartus bede I galva nepataike,kol galiausiai nusiunte I ligonine,tai ten paime is venos,staigiai.
laumzirgiukas parašė:
Na mums tokiu bjauriu ligu nebuvo![]()
Nu žinokit, mano vaikis antibų negėręs, vieną kartą tik tempos turėjęs su tridiene, į lauką eidavom nesvarbu lyja sninga, nžn kodėl čia taip... Bet mes visa šeima užsikrėtėm, karščiavom... Tiek pavargau, kad atrodo nebegaliu... Šian kai pradėjo nuo ryto verkt, kad ausytes skauda...
Dieve, Dieve. Kai pasibaigs šitas maratonas tikrai man panika bus išvest jį į darželį. Nebevesiu. Kiek jis vaikas iškentėjo. 9 paras virš 38C! Baisu žodžiu.
zymantukas parašė:
Bandziau per interneta uzsisakyti,neduoda.:/gaila ,o tokia kaina ne auksta.mes siandien tragedija diena apturejom,ime krauja tyrimams,tai du kartus bede I galva nep…
Bent anksčiau tai ikea nebuvo internetu. Gal kokį pažįstamą vln turit, nupirktų. Kaina tikrai superinė.
Silvija Sal parašė:
Ačiū labai nors aš panasiai ir darau![]()
Yey! Tikiuos patiks
matau sedi puikiai
zymantukas parašė:
Bandziau per interneta uzsisakyti,neduoda.:/gaila ,o tokia kaina ne auksta.mes siandien tragedija diena apturejom,ime krauja tyrimams,tai du kartus bede I galva nep…
Oj zinau ka tai reiskia... Tik man per viena karta 14 duriu... O tada per sekanti dar 6... Nemoku apsakyt kaip vaiko gaila, pati zliumbiau
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai