ievi parašė:
Čia jau reikia klausti Justinos daktarės, ji viską žinoDaktare, ar teisybė, kad pienas surugs jei aš deginsiuos? Tai aišku! Ir dar nagų lakas nu…
ievi parašė:
Čia jau reikia klausti Justinos daktarės, ji viską žinoDaktare, ar teisybė, kad pienas surugs jei aš deginsiuos? Tai aišku! Ir dar nagų lakas nu…
renata6666 parašė:
Gerai mamos, dovanokit už kvailą klausimą![]()
nors pralinksminau
![]()
Gal jis ir nekvailas, tik nes nežinom atsakymo. Tiesiog juokiamės, kad mums jau viskas uždrausta, viskas kenkia. Tik neišsimiegoti ir būt amžinai pavargus nekenkia
Marta888 parašė:
Sveikos, kiek jusu mazyliai sveria 5 men???mes siandien buvom pas gyd sake per daug 8,200
Žinokit tiksliai neįsidėmėjau, bet panašiai kažkas. Pirmas 6mėn svėrė 9,4kg. Jei mp tai žinau, kad nieko nereikia daryti jei dičkis, nes aišku kaip sakant skaitliuko neįsistatysi, o dėl pm tai nžn. Bet šiaip šiam forume tikrai pilna tokio ar dar didesnio svorio vaikų.
Marta888 parašė:
Sveikos, kiek jusu mazyliai sveria 5 men???mes siandien buvom pas gyd sake per daug 8,200
Mano karalaitis irgi sveria 8kg, ūgis 69cm (gime 4300g). Svėrėmes sios savaites pradžioje, bet apie per dideli svori nieko nesake
Marta888 parašė:
Mūsų 7,7 buvo 5men, gyd įvardino kaip mažiuka
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai