emilija_n parašė:
As irgi skrisiu paatostogauti geguze. Gydytoja sake labai gerai pasiilsetiir lektuvas nebeda
Aš skridau su pirmu vaikų orgi ilsėtis, iš pradžių bijojau, o poto gydytoja taip pat sakė kad poilsis ir šiek tiek saulutės yra gerai
emilija_n parašė:
As irgi skrisiu paatostogauti geguze. Gydytoja sake labai gerai pasiilsetiir lektuvas nebeda
Aš skridau su pirmu vaikų orgi ilsėtis, iš pradžių bijojau, o poto gydytoja taip pat sakė kad poilsis ir šiek tiek saulutės yra gerai
lauramik parašė:
As irgi.295,7/5g.Toki?Tai as ir pagalvojau kodel man po du lapelius prirase.bet galvoju ar nebus per daug to magnio nes dar ir Elevit vitaminus geriu ten irgi magni…
Jo tokį patį, aš irgi geriu papildomai dar feroglobina, ten pažiūrėjau irgi yra magnio, bet galvoju gal geriau gerti po du magnio, o tuos kitus vitaminus vėliau nuo kokio 6 mėn vėl pradėt gert
Aš priaugau gal tik kilą ar pusantro..
O lėktuvu vyras man nėštumo metu uždraudė skristi. Nors ir teigiama, kad iki septinto mėnesio skraidyt galima, bet jis perskaitė kažkokį mokslinį naują straipsnį, kad bent dvi valandas aukštai ore prabuvus gaunama didelė radiacijos dozė, kaip keletą minučių pastovėjus Černobilio zonoj...
Lamelaa parašė:
Aš priaugau gal tik kilą ar pusantro..![]()
O lėktuvu vyras man nėštumo metu uždraudė skristi. Nors ir teigiama, kad iki septi…
Nu cia kaip kir paskaitysi.vienur sako kad isvis nera jokio poveikio nesciajei.nu gal nuovargis... bet jei snekant kas sveika kas ne .tai aplamai viskas nesveika kvepalai baisiausi koncerogenai ir parketas ir tas nesceika.tai jei mastant sitaip tai tik telieka ilist i kokia spinta ir negyvent... as su pirmu praskraidziau visa nestuma ir tfu tfu sveikas maziulis...
Makalaida parašė:
Jo tokį patį, aš irgi geriu papildomai dar feroglobina, ten pažiūrėjau irgi yra magnio, bet galvoju gal geriau gerti po du magnio, o tuos kitus vitaminus vėliau nuo…
Jei nepamirsiu akuseres pirmad paklausiu ar neper daug bus to magnio.
vylmucka parašė:
O čia sėklas prieš tai mirkai? Ar tiesiog beri į kefyrą?
Beriu į kefyrą, sumaišau ir palaikau 10 minučių
lauko_orchideja parašė:
Na birželį dar 5mėnuo![]()
Na del viso pikto reiks pas daktare paklausti
emilija_n parašė:
O pazymos jokios nereikia? Nes man tai nestumo pradzia labai sunki, vemiu po 5 kartus I diena, iir nieko suvalgyti negaliu
Lamelaa parašė:
Aš priaugau gal tik kilą ar pusantro..![]()
O lėktuvu vyras man nėštumo metu uždraudė skristi. Nors ir teigiama, kad iki septi…
Jūsų vyras ne taip suprato straipsnį. Štai jis: it.lrytas.lt/laboratorija/spinduliuote-skrydzio-metu-lektuve-didesne-negu-cernobylyje.htm .
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai