As perla parašė:
Sveikinu kaip miela!![]()
Aciu labai ;) vaikelis 9,5 cm ;)
As perla parašė:
Sveikinu kaip miela!![]()
Labas rytas. Man kažko šiandien pilvo apačią maudžia, ne stipriai, bet vistiek nemalonu, nes anksčiau tai biškutį pamausdavo ir praeidavo, o dabar beveik ištisai. O tiek reikalų mieste šiandien...ir nieko negaliu atidėti..viską reikia būtinai atlikti. Bijau, kad nenutiktų mažyliui nieko...
As perla parašė:
O kas nutiko, kad ligoninėje gulit?
Jei atvirai tai nei pati nezinau nei turbut daktarai nezino kodel cia mane pasigulde
tyrimai tobuli mano, kraujas stiprus ir geras. Bet vat skauda pilva ir desini sona, bet skauda pastoviai tai va ir gyvenu su laselinem. Nospa suleidzia galva apsisuka ir kuriam laikui gerai. Vakar ir echoskopa dare, nuotraukyte gavau, atitinkam 14 savaiciu, viska ismatavo, sake super viskas ir vartomes labai smagiai, rankytes judinam
svarbu, kad nestumui viskas gerai, o as jau pakentesiu ;)
BrigitaLu parašė:
Jei atvirai tai nei pati nezinau nei turbut daktarai nezino kodel cia mane pasiguldetyrimai tobuli mano, kraujas stiprus ir geras. Bet vat skauda pilva ir desin…
Sveikit ir aukit
oksikas999 parašė:
Ogogo, kokios didelės. Kaip jaučiatės?
Lamelaa parašė:
Labas rytas. Man kažko šiandien pilvo apačią maudžia, ne stipriai, bet vistiek nemalonu, nes anksčiau tai biškutį pamausdavo ir praeidavo, o dabar beveik ištisai. O…
Ar gydytojai negalite paskambinti ir pasakyti dėl negalavimu? Buk atsargi saugok leliuka.
lauramik parašė:
Man paskyre pries kelias dienas nes man gresiantis yra
o koki geriat ? skysta ? kapsulese? tabletemis?
Mažas stebūklėlis parašė:
Pas mane jau ir + 5 kg![]()
ir pas mane..
oksikas999 parašė:
Sveikos visos!!! Sian buvau pas genetike, mes turesim mergaite!!! ;) mes labai laimingi ;)
o jus buvote anta karta pas genetike ar 1 ? pagal ka tyrimus dare? nes man siule eiti antru velesniu laiku tyrimams , ne 12 sav , o 16 , kadangi rizikos nera. smagu,kad jau nustate lyti
taip anksti!
as irgi priaugau tik 400gr, tai daktare vakar pabare, sako tureciau po 2kg priaugt, na bet kadangi 10kg turiu atsargoj tai per daug nepergyvenu:))Dar vakar kazkaip supykde pasakymas, kad pykina mane ne nuo nestumo, galbut yra bedu su skrandziu, atseit su nestumu susije pykinimai praeina 12sav, o pas mane jau 15 tai ne del to, na bet pries nestuma niekada neturejau bedu su skrandziu, o dabar staiga atsirado, nesamone..mane ne tai kad pykina, o toks sunkumas viduj, burnoj irgi nemalonus skonis, na o ryte issivalyt dantis isvis beda, vos sepeteli ikisu,reiks dantu higiena greit daryt
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai